IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se tvrtke/istraživački centri s iskustvom u preciznoj poljoprivredi kako bi postale/i partneri za istraživanje i razvoj moderne platforme za upravljanje vinogradarstvom - Sveučilište iz Turske traži partnera za Obzor2020 CoCirculation2 - Traži se tehnologija ultrazvučnog prešanja za proizvodnju vrećica za kupovinu - Funkcionalni nano premaz za proizvodnju i sastavljanje mobilnih telefona - Traži se inovativna urbana oprema za vanjske teretane - Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođače proizvoda s aluminijskim ili čeličnim okvirom - Tvrtka iz Grčke u potrazi je za proizvođačem dječjeg namještaja - Tvrtka traži alternatore koji bi se koristili u novom, ekološki prihvatljivom zrakoplovu

Traže se tvrtke/istraživački centri s iskustvom u preciznoj poljoprivredi kako bi postale/i partneri za istraživanje i razvoj moderne platforme za upravljanje vinogradarstvom

MSP iz Rumunjske, s istraživačkim, inovativnim i razvojnim aktivnostima u IT industriji te iskustvom sudjelovanja u projektima, u potrazi je za I&R organizacijama aktivnima u području precizne poljoprivrede kako bi postali partner ili koordinator za istraživačku suradnju u sklopu Eurostars projekta. Cilj prijedloga je razviti modernu platformu za upravljanje vinogradarstvom, temeljenu na telemetriji i telemonitoringu, za nadgledanje vinograda i produktivnog ciklusa visokokvalitetnog vina u podrumima.

 

Sveučilište iz Turske traži partnera za Obzor2020 CoCirculation2

Sveučilište iz Turske traži partnera za sklapanje ugovora o istraživačkoj suradnji i nudi istraživačke stipendije u području poljoprivredne farmacije te medicinske i računalne znanosti. Traže se istraživači s tehničkim vještinama za razvoj novih znanstvenih metoda i prototipova inovativnih proizvoda u spomenutim područjima. Cilj je prijava na Obzor2020 CoCirculation2.

 

Traži se tehnologija ultrazvučnog prešanja za proizvodnju vrećica za kupovinu

MSP iz Litve, specijalizirano u proizvodnji vrećica za kupovinu, u potrazi je za novom tehnologijom u svrhu proširenja poslovanja. Tehnologija koju trenutno koriste omogućuje im proizvodnju velikih količina vrećica za kupovinu izrađenih od netkanih materijala (sirova plastika). Tvrtka je u potrazi za tehnologijom ultrazvučnog prešanja koja omogućuje kombiniranje šavova netkanih materijala izrađenih od reciklirane PET ambalaže. Tvrtka traži partnera za komercijalni ugovor s tehničkom podrškom.

 

Funkcionalni nano premaz za proizvodnju i sastavljanje mobilnih telefona

Razvojni inženjer funkcionalnih i pametnih premaza za proizvođače elektronike u potrazi je za razvojnim inženjerima istoga, pod ugovorom o tehničkoj suradnji, ugovorom o licenci ili financijskim ugovorom. Zajedno mogu razviti i komercijalizirati inovacije iz područja elektronike za globalno tržište.

 

Traži se inovativna urbana oprema za vanjske teretane  

MSP iz Francuske, specijalizirano za razvoj, proizvodnju i postavljanje jedinstvenih vanjskih teretana, u potrazi je za inovativnom opremom s visokom društvenom ili interaktivnom vrijednošću za dobrobit građana različitih generacija i društvenih grupa. U obzir dolazi ugovor o tehničkoj ili komercijalnoj suradnji s tvrtkama koje već posjeduju ili proizvode takvu opremu.

 

Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođače proizvoda s aluminijskim ili čeličnim okvirom

Tvrtka iz Velike Britanije traži partnera za sklapanje ugovora o proizvodnji za novu prikolicu na dva kotača, dizajniranu u svrhu transporta cilindričnih spremnika za plin za kućnu upotrebu.

 

Tvrtka iz Grčke u potrazi je za proizvođačem dječjeg namještaja

Tvrtka iz Grčke bavi se proizvodnjom i prodajom kvalitetnog kuhinjskog i dječjeg namještaja te ormara za spavaće sobe. Traže se europski proizvođači dječjeg namještaja za sklapanje ugovora o prodaji ili ugovora o distribuciji.

 

Francuska tvrtka traži alternatore koji bi se koristili u novom, ekološki prihvatljivom zrakoplovu

MSP iz Francuske, koje radi u zrakoplovnoj industriji, u potrazi je za novim električnim alternatorima težine do 6 kg i maksimalne kontinuirane izlazne snage od 90 kW, koji bi se koristio u novom, inovativnom tipu aviona. U obzir dolazi ugovor o tehničkoj suradnji ili ugovor o licenci s tvrtkama ili tehnološkim centrima koji mogu dostaviti rješenje odmah ili tijekom narednih 18 mjeseci.

X
Secured By miniOrange