IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Rumunjski proizvođač papirne ambalaže traži dobavljače kraft papira - Grčka tvrtka koja se bavi reciklažom, traži rješenje za uklanjanje etiketa sa staklenih boca - Poljski distributer traži proizvođače 3D printera - Austrijski start-up koji se bavi dizajniranjem vanjske i zimske odjeće, traži proizvođače za inovativnu kolekciju - Dobavljač kuhinjskih tekstila traži proizvođače šivanih proizvoda - Traži se tvrtka s iskustvom u razvoju/proizvodnji hormonskih lijekova - Rumunjski uvoznik i distributer elektroenergetskih proizvoda traži nove dobavljače - Traži se projektni partner za Obzor2020: Inovacije sirovina za kružnu ekonomiju

Rumunjski proizvođač papirne ambalaže traži dobavljače kraft papira

Rumunjski proizvođač papirnatih paketa za pekarsku industriju zainteresiran je za suradnju s međunarodnim dobavljačem kraft papira u okviru ugovora o proizvodnji.

 

Grčka tvrtka koja se bavi reciklažom, traži rješenje za uklanjanje etiketa sa staklenih boca

Grčka tvrtka, specijalizirana u području recikliranja krutog otpada, traži odgovarajuću tehnologiju za uklanjanje etiketa sa staklenih površina pod komercijalnim ugovorom s tehničkom podrškom.

 

Poljski distributer traži proizvođače 3D printera

Poljska tvrtka, specijalizirana u distribuciji 3D printera, je u potrazi za proizvođačima ovih uređaja. Organizacija želi uspostaviti dugoročnu poslovnu suradnju u okviru ugovora o pružanju usluga.

 

Austrijski start-up koji se bavi dizajniranjem vanjske i zimske odjeće, traži proizvođače za inovativnu kolekciju

Austrijski start-up bavi se dizajniranjem kreativne i funkcionalne odjeće za slobodno vrijeme kombinirajući sportsku funkcionalnost s uličnim stilom. Tvrtka je u potrazi za proizvođačem materijala i odjeće za proizvodnju njihove kolekcije pod ugovorom o proizvodnji.

 

Dobavljač kuhinjskih tekstila traži proizvođače šivanih proizvoda

Tvrtka iz Sjeverne Irske traži proizvođače/podugovarače koji mogu proizvesti visoko kvalitetan kuhinjski tekstil kao što su kuhinjske krpe, stolnjaci, pregače itd.

 

Traži se tvrtka s iskustvom u razvoju/proizvodnji hormonskih lijekova

MSP iz Tunisa želi razviti inovativan hormonski lijek za globalno tržište. Tvrtka dolazi iz farmaceutske industrije i specijalizirana je za razvoj, proizvodnju i marketing lijekova i dodataka prehrani te traži stručnost i iskustvo u razvoju, proizvodnji i promoviranju novog proizvoda. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji.

 

Rumunjski uvoznik i distributer elektroenergetskih proizvoda traži nove dobavljače

Rumunjska tvrtka, specijalizirana za distribuciju materijala i opreme za električne instalacije, povećava svoju prisutnost na građevinskom i industrijskom domaćem tržištu. Njihov asortiman uključuje distribuciju električne energije niskog, srednjeg i visokog napona. MSP želi ostvariti dugoročnu suradnju s proizvođačima ili distributerima električnih materijala, opreme i  rasvjetnih rješenja. Traži se suradnja u okviru ugovora o proizvodnji ili pružanju usluga.

 

Traži se projektni partner za Obzor2020: Inovacije sirovina za kružnu ekonomiju

Makedonski istraživački institut priprema projektni prijedlog u okviru programa Obzor2020, pod nazivom Inovacije sirovina za kružnu ekonomiju: programi održive obrade, ponovne uporabe i recikliranja. Projekt ima za cilj razvoj inovativnog modela za korištenje recikliranog elektroničkog otpada kao što su računala i televizori. Traže se potencijalni projektni partneri.

X
Secured By miniOrange