IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Njemačka prodajna agencija traži proizvođače i dobavljače iz automobilske i automatizacijske tehnologije te sličnih sektora - Traže se partneri s iskustvom u vaskularnoj imunologiji/patologiji ili intravaskularnoj primjeni katetera te toksikologiji - Traže se partneri za razvoj modernog laboratorija za testiranje i razvoj električnih vozila - Traže se induktivna senzorska rješenja za detekciju obojenih i neobojenih metala da bi se integrirala u senzorsku opremu za sortiranje - Dostavna služba pisama iz Nizozemske traži inovativne, ekološke usluge dostave kako bi se poboljšala prodaja u lokalnim trgovinama na malo - MSP traži partnere za razvoj sustava proizvodnje električne energije i grijača zraka - Švedski dizajner drvenih igračaka traži proizvođača igračaka

Njemačka prodajna agencija traži proizvođače i dobavljače iz automobilske i automatizacijske tehnologije te sličnih sektora

Njemačka prodajna agencija traži proizvođače dijelova tlačnog lijeva, savijenih cijevi, filtera, motora, automatskih integratora, automatskih komponenti te hardvera i softvera u području robotike. Agencija je u potrazi za međunarodnim dobavljačima za sklapanje ugovora o komercijalnom zastupanju.

 

Traže se partneri s iskustvom  u vaskularnoj imunologiji/patologiji ili intravaskularnoj primjeni katetera te toksikologiji

Njemački istraživački laboratorij traži partnere iz industrije ili istraživačke institucije s iskustvom u intravaskularnoj primjeni katetera, toksikologiji, imunologiji vaskularnog zida i patologiji za projekt pod nazivom „H2020 Regenerative Medicine: from new insights to new applications“. Cilj projekta je razviti metodu za prevenciju patološke dilatacije aorte u slučaju aneurizme. Laboratorij će potaknuti regeneraciju elastina da bi se stabilizirali dijelovi zahvaćenih žila.

 

Traže se partneri za razvoj modernog laboratorija za testiranje i razvoj električnih vozila

Španjolska tvrtka, koja razvija i proizvodi opremu za senzorsko sortiranje otpada, traži dobavljača induktivnih senzorskih rješenja za detektiranje obojenih i neobojenih metala da bi se integrirala u foto osjetljive sortere koje tvrtka proizvodi. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji ili komercijalni ugovor s tehničkom podrškom.

 

Dostavna služba pisama iz Nizozemske traži inovativne, ekološke usluge dostave kako bi se poboljšala prodaja u lokalnim trgovinama na malo

Privatna dostavna služba pisama iz Nizozemske u potrazi je za novim ekološki osviještenim načinima dostave kako bi se poboljšala prodaja u lokalnim trgovinama na malo. Traže MSP-ove i novonastale tvrtke s inovativnim rješenjima za ekološki osviještenu dostavu. Traži se dugoročna suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom.

 

MSP traži partnere za razvoj sustava proizvodnje električne energije i grijača zraka

Poljska tvrtka, koja ima sustav parnih kotlova, biomase (uglavnom slame), u potrazi je za partnerima koji bi pomogli u razvoju tehnologije za proizvodnju električne energije i topline uz malu potrošnju. Partner bi trebao biti u mogućnosti osigurati sušilice žitarica i sustav za grijanje zraka u kotlovima kako bi se razvila kompletna tehnologija kao alternativa za sušenje žitarica. Traži se suradnja s tvrtkom ili institucijom za istraživanje i razvoj u okviru ugovora o tehničkoj suradnji.

 

Traži se tvrtka s iskustvom u razvoju/proizvodnji hormonskih lijekova

MSP iz Tunisa želi razviti inovativan hormonski lijek za globalno tržište. Tvrtka dolazi iz farmaceutske industrije i specijalizirana je za razvoj, proizvodnju i marketing lijekova i dodataka prehrani te traži stručnost i iskustvo u razvoju, proizvodnji i promoviranju novog proizvoda. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji.

 

Švedski dizajner drvenih igračaka traži proizvođača igračaka

Švedski dizajner drvenih igračaka traži certificiranog proizvođača s iskustvom i certifikatima u proizvodnji netoksičnih i eko-drvenih igračaka za djecu od 3 do 8 godina.

 

 

X
Secured By miniOrange