IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Eurostars: Platforma za učenje pregovaranja na engleskom jeziku - Nizozemska tvrtka traži partnera koji ima inovativne tehnologije ili tehnološka znanja za recikliranje, ponovnu uporabu i utvrđivanje vrijednosti tokova otpada - Talijanska tvrtka traži tehničko znanje i iskustvo u području energetske elektronike i baterijskih sustava - Traže se partneri s iskustvom u proizvodnji proizvoda od nehrđajućeg čelika, zavarivanju, elektrolitskom poliranju, rezanju s vodenim mlazom, laserskom rezanju, strojnoj obradi i montaži - Slovenska tvrtka nudi usluge distribucije drvenih igračaka - Njemačka tvrtka koja se bavi distribucijom medicinskih tehnologija, traži visoko-inovativne medicinske uređaje - Proizvođač proizvoda od nehrđajućeg čelika traži proizvođača strojeva za poliranje zdjela - Nizozemska dizajnerska tvrtka traži partnera koji može proizvesti i sastaviti visokokvalitetnu kožu, tzv. "drevne grčke" ženske sandale

Eurostars: Platforma za učenje pregovaranja na engleskom jeziku

MSP iz Južne Koreje traži istraživačke institucije kako bi razvile softverski program za obuku i savjetovanje o poslovnim pregovorima na engleskom jeziku. Projektni prijedlog će biti podnesen u sklopu programa Eurostars2 čiji je rok 15. rujna 2019. godine. Traže se partneri za rad na sustavu e-učenja i sustavu upravljanja dokumentima za pregovore te razvoj poslovnog modela za komercijalizaciju usluge.

 

Nizozemska tvrtka traži partnera koji ima inovativne tehnologije ili tehnološka znanja za recikliranje, ponovnu uporabu i utvrđivanje vrijednosti tokova otpada

Nizozemska tvrtka ima inovacijski centar koji olakšava, provodi i ubrzava inovacije u području otpada i resursa te traži inovativne tehnologije za recikliranje, ponovnu uporabu i utvrđivanje vrijednosti. Traži se suradnja u okviru komercijalnog i financijskog ugovora, zatim ugovora o licenci i pružanju usluga te zajedničkog ulaganja.

 

Talijanska tvrtka traži tehničko znanje i iskustvo u području energetske elektronike i baterijskih sustava

MSP iz Italije s vrhunskim inženjerskim kompetencijama u dizajnu dizelskih motora s posebnim razvojem dizel/električnog hibridnog pogonskog sklopa za terensku primjenu, traži tehničku i istraživačku suradnju te ugovor o proizvodnji s međunarodnim partnerima, stručnjacima za energetsku elektroniku povezanu s električnim dijelom hibridnog pogona, koja će se primjenjivati na terenskim strojevima.

 

Traže se partneri s iskustvom u proizvodnji proizvoda od nehrđajućeg čelika, zavarivanju, elektrolitskom poliranju, rezanju s vodenim mlazom, laserskom rezanju, strojnoj obradi i montaži

MSP iz Norveške, specijalizirano u proizvodnji opreme za jednostavno podizanje gumenjaka/malih čamaca i vodenih mlaznica koje će se koristiti na mini kruzerima, traži partnere za proizvodnju opreme za podizanje. Traže se visokokvalificirani i stručni partneri s iskustvom u savijanju cijevi, zavarivanju proizvoda od nehrđajućeg čelika, laserskom rezanju, rezanju s vodenim mlazom, elektrolitičkom (ili mehaničkom) poliranju, montaži i pakiranju. Traži se ugovor o proizvodnji.

 

Slovenska tvrtka nudi usluge distribucije drvenih igračaka

Slovenska tvrtka bavi se prodajom dječjih igračaka. Tvrtka prodaje igračke u vlastitoj trgovini te online putem. Traže se proizvođači drvenih igračaka koji bi željeli proširiti svoju prodaju na slovensko tržište, u sklopu ugovora o distribuciji.

 

Njemačka tvrtka koja se bavi distribucijom medicinskih tehnologija, traži visoko-inovativne medicinske uređaje

Njemačka tvrtka koja se bavi distribucijom medicinskih tehnologija, traži nove medicinske proizvode iz područja „in vitro“ dijagnostike, dijagnostike na mjestu pacijentove skrbi ili rehabilitacije te srodnih područja koje će distribuirati u Njemačkoj. Traži se ugovor o distribuciji te zajedničko ulaganje  s inovativnim proizvođačima medicinske tehnologije.

 

Proizvođač proizvoda od nehrđajućeg čelika traži proizvođača strojeva za poliranje zdjela

Britanski proizvođač velikog asortimana sanitarije od nehrđajućeg čelika i ostalih pribora traži proizvođača poluautomatskih ili ručnih strojeva za poliranje zdjela. Traži se suradnja u okviru ugovora o proizvodnji.

 

Nizozemska dizajnerska tvrtka traži partnera koji može proizvesti i sastaviti visokokvalitetnu kožu, tzv. “drevne grčke” ženske sandale

MSP iz Nizozemske dizajnira, proizvodi i prodaje ručno izrađene kožne ženske torbe, remene i pribor. Svi proizvodi su ručno izrađeni od visokokvalitetnih materijala. Zbog povećane potražnje za novom linijom proizvoda, tzv. drevnim grčkim ženskim sandalama, tvrtka traži proizvođače ovakvih proizvoda u okviru ugovora o proizvodnji.

 

X
Secured By miniOrange