IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Francuska tvrtka u potrazi je za poluautomatskim strojem za hladnu prešu za bržu proizvodnju svježeg voćnog soka - Konzorcij u okviru programa Obzor2020, orijentiranog na programske platforme, traži ERP (eng. Enterprise Resource Planning) softverske tvrtke s postojećom bazom MSP-ova - Španjolska tvrtka traži inovativna rješenja za uvođenje cirkularne ekonomije u građevinsku industriju - Nizozemska tvrtka, specijalizirana u vinskoj industriji, traži proizvođače vina iz Istočne Europe - MSP iz Francuske u potrazi je za proizvođačem cipela - Traže se poboljšani načini praćenja pacijenta unutar i izvan bolnice - Distributer proizvoda za termalne i sanitarne instalacije traži dobavljače slavina i akumulatora

Francuska tvrtka u potrazi je za poluautomatskim strojem za hladnu prešu za bržu proizvodnju svježeg voćnog soka

Francuska tvrtka, specijalizirana u području poljoprivrede, proizvodi svježe i zdrave sokove te je u potrazi za proizvođačima stroja za hladno prešanje (nove generacije hidraulične preše ili vijčane preše). Cilj je izvući 100 l/h soka iz različitih mješavina bilja, povrća i voća. Traži se suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom.

 

Konzorcij u okviru programa Obzor2020, orijentiranog na programske platforme, traži ERP (eng. Enterprise Resource Planning) softverske tvrtke s postojećom bazom MSP-ova

Sveučilište primijenjenih znanosti iz Njemačke priprema projektni prijedlog u okviru programa Obzor2020 čiji je cilj razvoj softvera koji će omogućiti mikro, malim i srednjim poduzećima otkrivanje prijevara u okviru svojih ERP sustava. Traže se ERP softverske tvrtke kao projektni partneri kako bi MSP-ovima pružili svoja rješenja i stručnost u tehnološkom sektoru te odgovorili na zahtjeve kupaca u pogledu funkcionalnosti i tržišnog potencijala.

 

Španjolska tvrtka traži inovativna rješenja za uvođenje cirkularne ekonomije u građevinsku industriju

Velika građevinska tvrtka iz Španjolske zainteresirana je za prijelaz na modele cirkularne ekonomije. U potrazi je za inovativnim tehnologijama, procesima i alatima u cilju minimiziranja otpada, povećane ponovne upotrebe materijala u procesu izgradnje te razgradnje zgrada.

 

Nizozemska tvrtka, specijalizirana u vinskoj industriji, traži proizvođače vina iz Istočne Europe

Nizozemska tvrtka želi proširiti ponudu proizvoda i traži proizvođače vina koji su certificirani prema Globalnoj inicijativi za sigurnost hrane te imaju mogućnost prodaje vina na veliko u bocama. Traži se suradnja u okviru ugovora o distribuciji.

 

MSP iz Francuske u potrazi je za proizvođačem cipela

Tvrtka iz Francuske traži nove dobavljače jeftinih papuča temeljem ugovora o proizvodnji. Uvjet je da tvrtka ima mogućnost dostave u velikim količinama.

 

Traže se poboljšani načini praćenja pacijenta unutar i izvan bolnice

Nizozemska multinacionalna tvrtka za zdravstvenu skrb traži nove načine za poboljšanje praćenja pacijenata s ciljem poboljšanja zdravlja, iskustva pacijenata, zadovoljstva osoblja i ostvarivanja nižih troškova skrbi. Traži se partnerstvo u okviru ugovora o tehničkoj ili istraživačkoj suradnji.

 

Distributer proizvoda za termalne i sanitarne instalacije traži dobavljače slavina i akumulatora

Rumunjska tvrtka specijalizirana za distribuciju građevinskih materijala, čeličnih cijevi i proizvoda za termalne i sanitarne instalacije traži dobavljače slavina za vodu te akumulatora.

X
Secured By miniOrange