IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Rumunjski proizvođač ručno izrađenih proizvoda od kože traži dobavljače modnih dodataka - Traži se tehničko rješenje za ispitivanje stanja materijala - MSP iz Portugala traži nove proizvode za uštedu energije i vode - Traže se partneri za proizvodnju maslinovog ulja u kapsulama, obogaćenog kanabidiolom - Finski dizajner nakita je u potrazi za europskim proizvođačima nakita od nehrđajućeg čelika - Korejska tvrtka traži partnere, stručnjake za istraživanje i razvoj iz područja bio industrije ili industrije farmaceutskih proizvoda za razvoj medicinskih zakrpa temeljenih na samo-razvojnoj tehnologiji topljivih mikro iglica - Španjolsko gradsko vijeće je u potrazi za pametnim mobilnim rješenjima

Rumunjski proizvođač ručno izrađenih proizvoda od kože traži dobavljače modnih dodataka

Rumunjska tvrtka, specijalizirana u proizvodnji ručno rađenih predmeta od kože (novčanici, rokovnici, torbe i kutije za naočale), nastoji proširiti mrežu poslovnih partnera identificiranjem međunarodnih dobavljača različitih dodataka za proizvode od kože. Traži se ugovor o proizvodnji i/ili distribuciji.

 

Traži se tehničko rješenje za ispitivanje stanja materijala

Austrijska tvrtka traži tehničko rješenje za ispitivanje stanja industrijskih proizvoda u ekstremnim okolišnim uvjetima. Rješenja mogu biti u rasponu od senzorske tehnologije do slikovne analize te trebaju biti male veličine i imati mogućnost bežičnog prijenosa informacija. U potrazi su za start-up-ovima kako bi zajedno razvili i implementirali novu tehnologiju u sklopu tehničkog ugovora ili komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom.

 

MSP iz Portugala traži nove proizvode za uštedu energije i vode

MSP iz Portugala, s više od sedam godina iskustva u području tehničke analize i provedbe projekata energetske učinkovitosti i rješenja za uštedu vode, traži nove inovativne proizvode kako bi proširili svoju ponudu. U obzir dolaze privatne tvrtke za sklapanje ugovora o distribuciji.

 

Traže se partneri za proizvodnju maslinovog ulja u kapsulama, obogaćenog kanabidiolom

Talijanski start-up razvio je maslinovo ulje u kapsulama, obogaćeno kanabidiolom. Proizvod je spreman za proizvodnju i tržište te je tvrtka u potrazi za proizvođačem, stručnjakom u tehnologiji kapsuliranja, temeljem tehnike sferonizacije. Traži se proizvodni ugovor (vlastita marka) ili ugovor o zajedničkom ulaganju.

 

Finski dizajner nakita je u potrazi za europskim proizvođačima nakita od nehrđajućeg čelika

Finski dizajner nakita je u potrazi za proizvođačima nakita od nehrđajućeg čelika koji bi proizvodili naušnice, narukvice i ogrlice prema njegovom dizajnu. Traži se ugovor o proizvodnji s europskim proizvođačima.

 

Korejska tvrtka traži partnere, stručnjake za istraživanje i razvoj iz područja bio industrije ili industrije farmaceutskih proizvoda za razvoj medicinskih zakrpa temeljenih na samo-razvojnoj tehnologiji topljivih mikro iglica

Korejska tvrtka, specijalizirana za proizvodnju kozmetičkih zakrpa temeljenih na tehnologiji topljivih mikro iglica, traži europske partnere u okviru programa Eurostars 2, s ciljem razvoja medicinskih flastera. Potencijalni partner trebao bi biti stručnjak za bio i farmaceutsku industriju kako bi osigurao lijek koji će se koristiti u medicinskim flasterima koje treba razviti, te treba biti sposoban kontrolirati omjer doziranja lijekova i provjeru učinkovitosti. Traženi partneri mogu biti tvrtke ili istraživačke institucije, a očekivano razdoblje istraživanja i razvoja je najviše 3 godine.

 

Španjolsko gradsko vijeće je u potrazi za pametnim mobilnim rješenjima

Španjolsko gradsko vijeće teži prijelazu na održiva i pametna mobilna rješenja. Vijeće ima veliko iskustvo u upravljanju znanjem i inovacijskim programima i aktivnostima usmjerenim na smanjenje emisija štetnih tvari te na poboljšanje usluga mobilnosti i smanjenje gužve u gradu. Sukladno tome, traže se moderna, održiva i pametna inovativna rješenja, ugovori ili partnerstva koja mogu ponuditi pametna mobilna rješenja u okviru istraživanja, tehničke suradnje ili komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći.

X
Secured By miniOrange