IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se MSP-ovi s fokusom na istraživanje i razvoj te s iskustvom u razvoju medicinskih uređaja, mikrotehnologiji, optoelektronici, razvoju plastičnih injekcija, prikupljanju i analizi podataka te u razvoju mobilnih aplikacija - Francuska tvrtka je u potrazi za održivim fleksibilnim i vodootpornim materijalima za sportsku opremu namijenjenu aktivnostima na otvorenom - Finski akcelerator je u potrazi za novoosnovanim i rastućim tvrtkama koje koriste nove tehnologije - Traži se tehnologija za smanjivanje količine šećera i masti u pekarstvu te proizvodnji tijesta - Tvrtka iz Srbije, specijalizirana za vanjsku i unutarnju signalizaciju, traži partnere za tehničku suradnju u području 3D LED znakova - Traži se 360° web kamera za ugradnju u mobilni telefon - Traži se prenosivi uređaj za prevenciju i zadržavanje štetnih kemikalija prilikom nesreća - Traži se tehnologija za neinvazivnu metodu pronalaženja otpada

Traže se MSP s fokusom na istraživanje i razvoj te s iskustvom u razvoju medicinskih uređaja, mikrotehnologiji, optoelektronici, razvoju plastičnih injekcija, prikupljanju i analizi podataka te u razvoju mobilnih aplikacija

Sveučilište iz Švicarske, u suradnji s novoosnovanom tvrtkom, priprema Eurostars projektni prijedlog. Cilj je razvoj inovativnog pametnog uređaja za analizu urina. Uređaj bi se mogao koristiti u cijelome svijetu kao osobni mjerač metaboličkih parametara. Traže se MSP-ovi iz područja medicine u EU, s iskustvom u području mikrotehnologije, optoelektronike, u razvoju mobilnih aplikacija, plastičnih injekcija te prikupljanju i analizi podataka. Traži se ugovor o istraživačkoj suradnji.

 

Francuska tvrtka je u potrazi za održivim fleksibilnim i vodootpornim materijalima za sportsku opremu namijenjenu aktivnostima na otvorenom

Francuska tvrtka, specijalizirana za proizvodnju sportske opreme namijenjene aktivnostima na otvorenom, traži održive fleksibilne i vodootporne materijale kako bi se smanjio negativan utjecaj na okoliš. Proizvod mora imati laboratorijsku potvrdu inovativnog koncepta i biti prisutan na tržištu. Traži se ugovor o licenci ili tehnološkoj suradnji.

 

Finski akcelerator je u potrazi za novoosnovanim i rastućim tvrtkama koje koriste nove tehnologije

Finski akcelerator je u potrazi za novim tehnologijama kojima raspolažu novoosnovane i rastuće tvrtke u svrhu prijave u program akceleratora. Traže se tvrtke iz područja gospodarenja otpadom, novih materijala, energetske učinkovitosti, umjetne inteligencije, operativne učinkovitosti te transparentnosti i sigurnosti. Rok za podnošenje projektnog prijedloga je 11. kolovoza 2019. godine.

 

Traži se tehnologija za smanjivanje količine šećera i masti u pekarstvu te proizvodnji tijesta

MSP iz Španjolske bavi se proizvodnjom kolača, keksa i božićnih specijaliteta te traži tehnologiju/sustav koja omogućuje smanjivanje količine šećera i masti u konačnim proizvodima, a bez smanjivanja organoleptičkih svojstava. Tehnologija bi se trebala moći koristiti na industrijskoj razini. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji.

 

Tvrtka iz Srbije, specijalizirana za vanjsku i unutarnju signalizaciju, traži partnere za tehničku suradnju u području 3D LED znakova

Tvrtka iz Srbije, specijalizirana za projektiranje, inženjering i izradu vanjskih i unutarnjih oznaka, znakova i promotivnih materijala, traži partnere koji imaju znanje, iskustvo i mogućnost transfera tehnologije 3D LED znakova.

 

Traži se 360° web kamera za ugradnju u mobilni telefon

Talijanska tvrtka, s iskustvom u izradi softvera za web marketing, razvila je inovativnu aplikaciju za pretraživanje Interneta te je u potrazi za 360° web kamerom koja će biti ugrađena u mobilni telefon. Traži se komercijalni ugovor s tehničkom podrškom ili ugovor o licenci.

 

Traži se prenosivi uređaj za prevenciju i zadržavanje štetnih kemikalija prilikom nesreća

MSP iz Koreje se bavi izradom softvera za javnu upotrebu, kao što je, primjerice, sustav praćenja opasnih kemikalija. Tvrtka je u potrazi za partnerima s ciljem razvoja tehnologije preventivnih sustava koji bi se mogli ugraditi u automobil te bi imali funkciju upijanja, zadržavanja, odbacivanja i skladištenja tekućina ili krutih tvari  prilikom nesreća. Traži se ugovor o licenci, istraživačkoj suradnji ili komercijalni ugovor s tehničkom podrškom.

 

Traži se tehnologija za neinvazivnu metodu pronalaženja otpada

Javna organizacija iz Litve u potrazi je za tehnologijom koja će omogućiti pronalazak skrivenog otpada pomoću neinvazivnih metoda. Obzirom na trend zaštite okoliša, tradicionalno invazivno uzorkovanje u velikoj mjeri utječe na učinkovitost. Cilj je prikupiti veće uzorke podataka i poduprijeti praćenje nezakonitih aktivnosti odlaganja otpada. Traži se ugovor o licenci.

X
Secured By miniOrange