IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Nanomreže i molekularna komunikacija: traži se tehnička i istraživačka suradnja - Iskorištavanje elektriciteta nastalog piezoelektričnim efektom - Web platforma za praćenje u zdravstvu i telemedicinu - H2020: Traže se partneri za istraživanje u području biologije tumorskih stanica i prikupljanje podataka o glioblastomu od anonimnih pacijenata

Nanomreže i molekularna komunikacija: traži se tehnička i istraživačka suradnja

Sveučilište iz Španjolske traži nove tehnologije iz područja nanomreža s ciljem istraživanja molekularne komunikacije između nanostrojeva. Želi se ostvariti tehnička i istraživačka suradnja s drugi sveučilištima ili industrijom.

Iskorištavanje elektriciteta nastalog piezoelektričnim efektom

Sveučilište iz Latvije traži istraživačku ili tehničku suradnju kako bi razvili tehnologiju za iskorištavanje elektriciteta koji nastaje kao posljedica piezoelektričnog efekta.

Web platforma za praćenje u zdravstvu i telemedicinu

Talijanska tvrtka proizvodi uređaje za praćenje, snimanje i obradu bioelektričnih signala ljudskog srca. Tvrtka je u potrazi za partnerima (tvrtke, inovatori, sveučilišta, istraživačke institucije) koji su u mogućnosti razviti web platformu za nadzor i telemedicinu kako bi proširili svoj asortiman.

H2020: Traže se partneri za istraživanje u području biologije tumorskih stanica i prikupljanje podataka o glioblastomu od anonimnih pacijenata

Rumunjska tvrtka priprema projektnu prijavu za H2020 SME Instrument phase 1 s temom ˝Ubrzano uvođenje na tržište ICT rješenja za zdravlje i zdravu starost ˝. Tvrtka traži partnere koji bi proveli istraživanje u procesima biološke evolucije tumora i ponovnog razvoja raka mozga i/ili prikupljali podatke o glioblastomu od anonimnih pacijenata. Cilj projekta je razviti naprednu onkološku e-platformu.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange