IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- MSP iz Španjolske traži partnera specijaliziranog u području prepoznavanja glasa, s ciljem razvoja obrazovne platforme za djecu s psihičkim i mentalnim oštećenjima - Traže se proizvođači gumenih ili plastičnih dijelova za medicinske proizvode - Slovenski uvoznik i distributer napitaka i pića u potrazi je za uslugom punjenja boca za ledeni čaj - Francuska tvrtka, specijalizirana za proizvodnju grijaćih jastuka, traži nove podugovarače u Europi - Rumunjski proizvođač ručno rađenih kozmetičkih proizvoda u potrazi je za dobavljačima prirodnih ulja i maslaca za kozmetičku upotrebu - Njemačka tvrtka traži podugovarače u završnoj obradi interijera - Tvrtka iz Bosne i Hercegovine proizvodi tapecirani namještaj za stambene potrebe te je u potrazi za dobavljačima sirovina i dijelova - Prijevozna tvrtka iz Velike Britanije traži tvrtke za podugovaranje u Zapadnoj i Srednjoj Europi

MSP iz Španjolske traži partnera specijaliziranog u području prepoznavanja glasa, s ciljem razvoja obrazovne platforme za djecu s psihičkim i mentalnim oštećenjima

MSP iz Španjolske, specijalizirano za obrazovne tehnologije, priprema Eurostars projektni prijedlog s ciljem razvoja obrazovne platforme koja će biti prilagođena djeci s bilo kojom vrstom tjelesnog ili mentalnog oštećenja (vizualna, intelektualna, slušna i motorička oštećenja). Traže se partneri s iskustvom u tehnologiji prepoznavanja glasa.

 

Traže se proizvođači gumenih ili plastičnih dijelova za medicinske proizvode

Istraživački institut njemačkog sveučilišta priprema projektni prijedlog za mjeru „Brzim putem do inovacija“. Predviđeni projekt ima za cilj smanjenje trenja u pojedinim dijelovima medicinskih uređaja (npr. brizgaljkama) mijenjanjem površinske strukture oblikovanih dijelova kroz promjenu površine izravno u kalupu. Traže se istraživački partneri za proizvodnju gumenih ili plastičnih dijelova za medicinske uređaje.

 

Slovenski uvoznik i distributer napitaka i pića u potrazi je za uslugom punjenja boca za ledeni čaj

Slovenski uvoznik i distributer napitaka i pića traži uslugu punjena boca za ledeni čaj. Tvrtka širi svoje aktivnosti komercijalizacijom vlastitih brendova na rastućem tržištu. S ciljem distribucije vlastitog ledenog čaja, traže se poslovni partneri koji imaju mogućnost punjenja boca/limenki od 0,33 L ili 0,5 L ledenim čajem. Traži se suradnja u okviru ugovora o uslugama ili ugovora o vanjskoj suradnji.

 

Francuska tvrtka, specijalizirana za proizvodnju grijaćih jastuka, traži nove podugovarače u Europi

Francuska tvrtka ima široku ponudu grijaćih jastuka, uključujući električne i instant grijaće jastuke te veliki izbor dodataka. Tvrtka je u potrazi za podugovaračima iz Europe koji imaju iskustva sa sustavima za grijanje vode.

 

Rumunjski proizvođač ručno rađenih kozmetičkih proizvoda u potrazi je za dobavljačima prirodnih ulja i maslaca za kozmetičku upotrebu

Rumunjska tvrtka, specijalizirana za proizvodnju ručno rađenih ekoloških kozmetičkih proizvoda, u potrazi je za međunarodnim poslovnim partnerima s mogućnošću isporuke većih količina esencijalnih i biljnih ulja te biljnih maslaca za kozmetičku upotrebu. Traži se suradnja u okviru ugovora o proizvodnji.

 

Njemačka tvrtka traži podugovarače u završnoj obradi interijera

Njemačka tvrtka traži partnere iz raznih područja opremanja interijera, npr. podnih obloga, pločica, grijanja, klimatskih i/ili sanitarnih instalacija te unutarnjih radova s drvetom i metalom.

 

Tvrtka iz Bosne i Hercegovine proizvodi tapecirani namještaj za stambene potrebe te je u potrazi za dobavljačima sirovina i dijelova

Obiteljska tvrtka s dva proizvodna objekta u Bosni i Hercegovini te s osnovnom djelatnošću dizajniranja i proizvodnje visokokvalitetnih fotelja, izvozi u Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Njemačku, Makedoniju, Italiju i Moldaviju te je u potrazi za proizvođačima ili prodavačima sirovina i dijelova za proizvodnju tapeciranog namještaja. Traženi proizvodi su metalni mehanizmi, metalne plinske opruge, metalni amortizeri, drvo, iverica, drvene i metalne noge i pjena. Zainteresirani su za suradnju s tvrtkama iz različitih sektora (drvo, metal, tekstil) u okviru ugovora o proizvodnji.

 

Prijevozna tvrtka iz Velike Britanije traži tvrtke za podugovaranje u Zapadnoj i Srednjoj Europi

Tvrtka iz Velike Britanije, aktivna u području prijevoza i logistike, s podružnicama u Velikoj Britaniji, Nizozemskoj i Njemačkoj, u potrazi je za prijevoznim tvrtkama u Zapadnoj i Srednjoj Europi. Traži se suradnja u okviru ugovora o vanjskoj suradnji, a uvjet je posjedovanje vozila za prijevoz.

X
Secured By miniOrange