IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Tvrtka iz Londona traži partnera za projektnu prijavu na Obzor2020 s ciljem razvoja nove generacije Interneta - Javna institucija iz Španjolske traži razvoj platforme e-infrastrukture za praćenje stanja okoliša - Softver za analizu ručno napisanog teksta - Latvijski proizvođač prirodnih slatkiša i grickalica traži tehnologiju za stroj za mljevenje - Trgovina dječje obuće iz Poljske u potrazi je za proizvođačima visokokvalitetne dječje obuće u europskim veličinama - Poljski uvoznik vina i hrane traži dobavljače vina pakiranog u kutije - Rumunjska tvrtka za profesionalno čišćenje i sanaciju unutrašnjosti automobila je u potrazi za inovativnim proizvodima za čišćenje - Kineska tvrtka je u potrazi za dobavljačima hrane i prehrambenih proizvoda s područja Europske unije

Tvrtka iz Londona traži partnera za projektnu prijavu na Obzor2020 s ciljem razvoja nove generacije Interneta

Start-up tvrtka iz Londona razvija samostalnu platformu za novu generaciju Interneta (NGI) te je u potrazi za partnerima s iskustvom, projektima i idejama za prijavu na Obzor2020 EIC akcelerator (MSP instrument). Aplikacija zahtjeva niz samostalnih tehnologija za dobrobit pojedinaca i što bržu digitalizaciju industrije. Traži se suradnja u okviru ugovora o istraživanju.

 

Javna institucija iz Španjolske traži razvoj platforme e-infrastrukture za praćenje stanja okoliša

Istraživački institut njemačkog sveučilišta priprema projektni prijedlog za mjeru „Brzim putem do inovacija“. Predviđeni projekt ima za cilj smanjenje trenja u pojedinim dijelovima medicinskih uređaja (npr. brizgaljkama) mijenjanjem površinske strukture oblikovanih dijelova kroz promjenu površine izravno u kalupu. Traže se istraživački partneri za proizvodnju gumenih ili plastičnih dijelova za medicinske uređaje.

 

Softver za analizu ručno napisanog teksta

Škola grafologije iz Velike Britanije treba analizirati ručno napisani tekst, ne iz forenzičke perspektive, već slijedeći vlastita pravila za mjerenje različitih obilježja u znakovima, linijama i razmacima. Traže se softverski programeri iz područja akademije i industrije koji imaju mogućnost nadogradnje postojećih alata za analizu teksta. Traži se suradnja u okviru tehničkog ugovora, ugovora o licenciranju ili ugovora o pružanju usluga.

 

Latvijski proizvođač prirodnih slatkiša i grickalica traži tehnologiju za stroj za mljevenje

Inovativna mala prehrambena tvrtka iz Latvije, proizvođač prirodnih slatkiša i grickalica, slatkiša od koprive, bombona od povrća itd., u potrazi je za tehnologijom za stroj za mljevenje. Tvrtka je u potrazi za automatskim strojem koji se koristi u prehrambenoj industriji. Optimalni učinak stroja bi trebao biti 200-300 kg na dan. Traži se suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom.

 

Trgovina dječje obuće iz Poljske u potrazi je za proizvođačima visokokvalitetne dječje obuće u europskim veličinama

Trgovina dječje obuće traži pouzdane proizvođače visokokvalitetne obuće. Traži se proizvođač obuće koja treba biti proizvedena samo od prirodne kože. Trgovina je moderno dizajnirana, u obliku malog grada za djecu. U ovom čarobnom gradu, izgrađenom od interaktivnih kuća, djeca mogu biti dugo zaokupljena dok roditelji odabiru obuću iz snova za svoje dijete.

 

Poljski uvoznik vina i hrane traži dobavljače vina pakiranog u kutije

Poljska tvrtka, specijalizirana u području uvoza i distribucije vina pakiranog u velike kutije, traži dobavljače navedenih proizvoda u inozemstvu (proizvođače vina, distributere vina, proizvođače hrane). Traži se suradnja u okviru ugovora o trgovačkom zastupanju, uslugama distribucije ili ugovora o nabavi.

 

Rumunjska tvrtka za profesionalno čišćenje i sanaciju unutrašnjosti automobila je u potrazi za inovativnim proizvodima za čišćenje

Rumunjska tvrtka nudi kompletnu uslugu, od usluga poliranja, parnog čišćenja tepiha sve do programa čišćenja za male poslovne flote posebno prilagođene potrebama klijenata. Tvrtka je u potrazi za inovativnim proizvodima za čišćenje temeljem ugovora o proizvodnji.

 

Kineska tvrtka je u potrazi za dobavljačima hrane i prehrambenih proizvoda s područja Europske unije

Kineska tvrtka, specijalizirana za uvoz hrane i prehrambenih proizvoda iz Europske unije, traži dobavljače ovakvih proizvoda. Traži se suradnja u okviru ugovora o trgovačkom zastupanju.

X
Secured By miniOrange