IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- MSP iz Škotske traži fleksibilan materijal za zadržavanje topline kod hidrauličnih cijevi - Tvrtka iz Austrije u potrazi je za tehnikama spajanja pjene ili prirodne gume s drvetom - Kineska tvrtka traži europske partnere za zajednički razvoj tehnologije elektroničkih polica - Austrijski dobavljač proizvoda za njegu beba traži start-up tvrtke koje razvijaju uređaj za praćenje ljudske plodnosti - Njemačka tvrtka traži partnera iz industrije alatnih strojeva (npr. robotike) za zajednički razvoj strojeva za automatizirano rastavljanje i sortiranje u procesu recikliranja - Poljski proizvođač visoko prilagodljivih kabina traži multimedijska i telekomunikacijska rješenja - Dizajn integriranog kruga i računalna arhitektura za računanje visokih performansi - Novi poslovni modeli za ruralna područja kroz zajednički život i suradnju

MSP iz Škotske traži fleksibilan materijal za zadržavanje topline kod hidrauličnih cijevi

MSP iz Škotske u potrazi je za fleksibilnim materijalom za zadržavanje topline koji se može primijeniti kod hidrauličnih cijevi. Materijal bi trebao biti hrapav i zadržavati toplinu cijevi čak i na temperaturama ispod nule. Traži se suradnja u okviru ugovora o tehnološkoj suradnji.

 

Tvrtka iz Austrije u potrazi je za tehnikama spajanja pjene ili prirodne  gume s drvetom

Austrijska tvrtka se bavi proizvodnjom prostirke za jogu s primjenama za drvo. Prostirka se sastoji od osnovnog materijala na koji se nanosi drvo. Osnovni materijal prostirke je pjena ili prirodna guma. Tvrtka traži rješenje za sjedinjavanje ili spajanje dva materijala. Traže se partneri iz industrije ili akademske zajednice za suradnju u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći ili tehničkom suradnjom.

 

Kineska tvrtka traži europske partnere za zajednički razvoj tehnologije elektroničkih polica

Kineska tvrtka traži potencijalne europske partnere s naprednom ESL tehnologijom za zajednički tehnički razvoj. Inače, glavni proizvodi tvrtke su trgovačke blagajne, komercijalni softver, pametna maloprodajna oprema, terminali za sportsku lutriju i sl. No, temeljem zahtjeva kineskog tržišta, tvrtka je krenula u razvoj tehnologije elektroničkih polica (ESL). Traži se suradnja u okviru ugovora o tehničkoj suradnji.

 

Austrijski dobavljač proizvoda za njegu beba traži start-up tvrtke koje razvijaju uređaj za praćenje ljudske plodnosti

Tvrtka je svjetski proizvođač proizvoda za bebe. Oni traže bilo koji tip nosivog, povezanog uređaja koji omogućuje predviđanje plodnih/neplodnih dana kako bi se olakšalo planiranje obitelji. Traži se suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći, ugovora o licenci start-up tvrtki ili ugovora o zajedničkom ulaganju. tržišta, tvrtka je krenula u razvoj tehnologije elektroničkih polica (ESL). Traži se suradnja u okviru ugovora o tehničkoj suradnji.

 

Njemačka tvrtka traži partnera iz industrije alatnih strojeva (npr. robotike) za zajednički razvoj strojeva za automatizirano rastavljanje i sortiranje u procesu recikliranja

Njemačka tvrtka i istraživačka organizacija imaju za cilj razviti automatizirani postupak recikliranja drobilica za automobilsku industriju ili strojeve kako bi se osiguralo gotovo 100% recikliranja, s naglaskom na rijetke i vrijedne materijale. Postupak zahtijeva automatizirane strojeve za demontažu i razvrstavanje na temelju podataka. Traže se proizvođači strojeva ili instituti (istraživački partneri) koji nude tehnologiju demontaže i sortiranja strojeva.

 

Poljski proizvođač visoko prilagodljivih kabina traži multimedijska i telekomunikacijska rješenja

Poljska tvrtka dizajnira i proizvodi razne oblike kabina za unutarnju primjenu. Takvi proizvodi omogućuju ugodne razgovore na mjestima koja nemaju privatnost, poput ureda otvorenog tipa, proizvodnih hala, restorana i klubova, izložbenih prostora i sl. Tvrtka traži nove tehnologije, s posebnim naglaskom na multimedijske i telekomunikacijske tehnologije, u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći.

 

Dizajn integriranog kruga i računalna arhitektura za računanje visokih performansi

Švedska tvrtka je razvila tehnologiju kompresije/dekompresije za pohranjivanje više informacija na memorijski čip. Tehnologija se može implementirati u tzv. System-on-a-Chip (SoC) sustav za pametne telefone, tablete, računala, servere itd. Tvrtka želi dalje razvijati tehnologiju i traži stručnjake za tzv. ASIC dizajn (eng. „Application Specific Integrated Circuit“) i računalnu arhitekturu. Traži se suradnja u okviru ugovora o istraživanju i/ili tehničkoj suradnji.

 

Novi poslovni modeli za ruralna područja kroz zajednički život i suradnju

Njemačka tvrtka, specijalizirana za suradnju i zajednički život u ruralnim područjima, zainteresirana je za pronalaženje međunarodnih partnera koji bi sudjelovali u zajedničkim inovacijskim projektima vezanim uz modele financiranja suradnje i zajedničkog života, „pametnog sela“ i održive mobilnosti. Traži se partner koji je aktivan u području suradnje u ruralnim područjima te koji je spreman razviti inovativne projekte za poboljšanje stvaranja regionalnih vrijednosti. Traži se suradnja u okviru ugovora o istraživanju i/ili uslugama.

X
Secured By miniOrange