IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Talijanski start-up iz sektora zdravstva traži industrijske i istraživačke konzorcijske partnere - Traže se konzorcijski partneri iz farmaceutske i biotehnološke industrije - Španjolski distributer fotografija i video proizvoda traži proizvođače inovativnih digitalnih, optičkih i audiovizualnih fotografskih proizvoda - Otporni i prozirni premaz za zaštitu digitalnog tiska na vanjskim betonskim pločnicima - Poljska tvrtka traži tehnološkog partnera za razvoj transportnih adaptera za montažne stambene kuće s mogućnošću prilagodbe položaja - Francuska tvrtka traži proizvođača mlijeka i sirutke u prahu za proizvodnju hrane za mlade životinje - Njemačka tvrtka za obradu metala traži dobavljače ili podugovarače koji će preuzeti dijelove proizvodnje - Grčka tvrtka traži nove dobavljače i proizvođače medicinskog potrošnog materijala

Talijanski start-up iz sektora zdravstva traži industrijske i istraživačke konzorcijske partnere

Talijanski start-up priprema projektni prijedlog za pilot projekt „Brzi put do inovacija“. Tvrtka razvija novu formulaciju dermatološke kreme koja sadrži regenerativne faktore tkiva, prisutne u trombocitima, za liječenje kožnih ulkusa, uključujući i teška kožna stanja. Start-up traži dva različita partnera: organizaciju za sklapanje ugovora o proizvodnji i istraživačku organizaciju za sklapanje ugovora o istraživačkoj suradnji.

 

Traže se konzorcijski partneri iz farmaceutske i biotehnološke industrije

Mađarska istraživačko-tehnološka organizacija traži partnere iz farmaceutske i biotehnološke industrije za sudjelovanje u projektnom prijedlogu H2020 MSCA-ITN-ETN. Projektnim prijedlogom će se uspostaviti mreža centara za obuku koja uključuje stručnjake iz državnih i privatnih poduzeća, a bavit će se umjetnim peptidnim spojevima.

 

Španjolski distributer fotografija i video proizvoda traži proizvođače inovativnih digitalnih, optičkih i audiovizualnih fotografskih proizvoda

Španjolski distributer profesionalnih fotografija, video proizvoda i opreme traži inovativne fotografske i video proizvode kako bi razvio svoj portfolio proizvoda. Traži se suradnja u okviru sporazuma o distribuciji.

 

Poljska tvrtka traži tehnološkog partnera za razvoj transportnih adaptera za montažne stambene kuće s mogućnošću prilagodbe položaja

Poljska tvrtka provodi napredne radove na inovativnim proizvodima. Tvrtka je u potrazi za tehnološkim partnerom za razvoj transportnih adaptera za montažne stambene kuće s vlastitom regulacijom položaja. Traže se partneri za sklapanje sporazuma o tehničkoj suradnji.

 

Francuska tvrtka traži proizvođača mlijeka i sirutke u prahu za proizvodnju hrane za mlade životinje

Francuska tvrtka, specijalizirana u proizvodnji zamjena za mliječne proizvode i dodataka hrani za mlade životinje, traži dobavljače mlijeka u prahu, slatke sirutke u prahu i mlijeka u prahu s visokim sadržajem masti za mladunčad. Prah ili sirovine moraju biti u skladu s tehničkim specifikacijama kako bi postali dio konačnih proizvoda odnosno visokovrijedne hrane za mladunčad. Traži se suradnja u okviru dugoročnog ugovora o nabavi.

 

Njemačka tvrtka za obradu metala traži dobavljače ili podugovarače koji će preuzeti dijelove proizvodnje

Njemačka tvrtka za obradu metala proizvodi stepenice, ograde, zaštitne ograde, krovove i druge elemente od trapeznih profila i ostalih limova. Zbog prevelikog broja narudžbi, tvrtka traži dobavljače ili podugovarače koji su u mogućnosti preuzeti dio proizvodnje.

 

Grčka tvrtka traži nove dobavljače i proizvođače medicinskog potrošnog materijala

Grčka tvrtka, koja ima 13 godina iskustva u distribuciji sredstava za gašenje požara, sustava za otkrivanje požara, sigurnosnih alarma i medicinske opreme, traži certificirane dobavljače i proizvođače medicinskog potrošnog materijala u okviru ugovora o distribuciji.

 

X
Secured By miniOrange