IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- EUREKA – pametni softver za upravljanje poduzećem - Francuska tvrtka traži dobavljače i/ili proizvođače proizvoda za kondicioniranje i ambalaže - Rumunjska tvrtka traži opremu za manifestacije - Otporni i prozirni premaz za zaštitu digitalnog tiska na vanjskim betonskim pločnicima - Poljska tvrtka traži proizvođače ili dobavljače aluminijskih profila i led svjetiljki - Zlatarnica iz Poljske traži dobavljače unikatnog srebrnog nakita - Njemački dobavljač za automobilsku industriju traži proizvođače alata - Tehnologija za vodootporni i biorazgradivi materijal koji se koristi u vrtlarstvu

EUREKA – pametni softver za upravljanje poduzećem

Poduzetnički centar je prvi poduzetnički centar u Hrvatskoj koji povezuje poduzetništvo s inovativnim tehnologijama u društveno odgovornim i profitabilnim projektima. Pametni softver za upravljanje poduzećem je financijski softver za jednostavno izvještavanje, planiranje i analize. Također, radi se o softveru koji ne samo da pruža informacije, nego i pomaže u donošenju odluka na svim razinama poslovanja. Centar je u potrazi za tvrtkom koja će im pomoći u razvoju prototipa i provesti testiranje.

 

Francuska tvrtka traži dobavljače i/ili proizvođače proizvoda za kondicioniranje i ambalaže

Francuska tvrtka bavi se proizvodnjom i prodajom ekoloških aromatiziranih mirisa za kućanstvo i kozmetičkih proizvoda na bazi eteričnih ulja. U obzir dolaze dvije vrste partnerstva. Prvo, ugovor o pružanju usluga s dobavljačima koji su u mogućnosti razviti novu formulu i nove proizvode kao što su puderi, gelovi, kreme i raspršivači mirisa. Drugo, tvrtka traži dobavljače i/ili proizvođače proizvoda za kondicioniranje te proizvođače ambalaže. Potencijalni partneri trebaju biti s područja EU, zatim trebaju poštivati EU regulative te posjedovati tzv. Ecocert certifikate.

 

Rumunjska tvrtka traži opremu za manifestacije

Rumunjska tvrtka specijalizirana je u planiranju privatnih i poslovnih manifestacija. S velikim iskustvom u organizaciji manifestacija, tvrtka se brine za sve potrebe planiranja događaja u skladu sa zahtjevima klijenata. Oprema ima veliku ulogu u kreiranju specifične atmosfere za svaki događaj. Tvrtka traži međunarodne poslovne partnere koji su u mogućnosti pružiti visokokvalitetnu i raznoliku opremu za manifestacije. Traži se suradnja u okviru ugovora o distribuciji.

 

Otporni i prozirni premaz za zaštitu digitalnog tiska na vanjskim betonskim pločnicima

Talijanska tvrtka, koja radi u sektoru građevinskih materijala, traži prozirni premaz s visokim stupnjem otpornosti na abraziju s ciljem zaštite digitalnog tiska na vanjskim betonskim pločnicima. Traže se tvrtke iz kemijskog sektora za sklapanje komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći ili tehničkom suradnjom za razvoj i prilagodbu ovog specifičnog premaza.

 

Poljska tvrtka traži proizvođače ili dobavljače aluminijskih profila i led svjetiljki

Poljska tvrtka, s iskustvom u proizvodnji inovativne LED rasvjete za restorane, autobusne stanice, barove i ostala javna mjesta, u potrazi je za proizvođačem ili dobavljačem specifičnih aluminijskih profila i led svjetiljki. Traže se europski partneri za suradnju u okviru ugovora o proizvodnji.

 

Zlatarnica iz Poljske traži dobavljače unikatnog srebrnog nakita

Zlatarnica iz Poljske traži dobavljače unikatnog srebrnog nakita. Zlatarnica je zainteresirana i za ručno izrađeni nakit od srebra i prirodnih materijala te moderni umjetnički nakit. Tvrtka traži partnera za suradnju u okviru ugovora o nabavi.

 

Njemački dobavljač za automobilsku industriju traži proizvođače alata

Njemački dobavljač za automobilsku industriju traži proizvođača alata koji treba biti u mogućnosti proizvesti alate za teške strojeve. Tvrtka proizvodi prešane i vučene metalne dijelove. Traži se dugoročno partnerstvo u okviru ugovora o proizvodnji.

 

Tehnologija za vodootporni i biorazgradivi materijal koji se koristi u vrtlarstvu

Francuska tvrtka, aktivna u području vrtlarstva, traži nove tehnologije kako bi poboljšala održivost svog proizvoda. Tvrtka je u potrazi za materijalom koji ima vodootporna i biorazgradiva svojstva za upotrebu u cisternama te koji je sačinjen od obloge koja je u potpunosti prirodna te čini drvo vodootpornim. Traži se tehnička suradnja s partnerom koji je spreman ponuditi relevantne materijale ili obloge.

X
Secured By miniOrange