IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Španjolski istraživački građevinski zavod u potrazi je za partnerima iz građevinske industrije s iskustvom u radu s pametnim prozorima ili tehnologijama lijepljenja - Traži se istraživač iz akademskog sektora za koordinatora projekta razvijanja digitalnih alata za nadziranje i mjerenje razine umora, s ciljem sprječavanja, predviđanja i bolje njege pacijenata - Tvrtka iz Bosne i Hercegovine nudi distribuciju alarma i nadzornih sustava - Austrijska tvrtka traži ICT rješenja za sigurnost i pružanje informacija u dizalima i na drugim javnim mjestima - Ruska tvrtka iz drvne industrije u potrazi je za međunarodnim prijevoznim tvrtkama - Rumunjska tvrtka traži proizvođače poljoprivredne ambalaže (mreža za omatanje) - Češka tvrtka traži dobavljače iz područja otpadnih voda i pročišćavanja voda - Poljska agencija traži proizvođače i dobavljače koji žele plasirati svoje proizvode na poljsko tržište

Španjolski istraživački građevinski zavod u potrazi je za partnerima iz građevinske industrije s iskustvom u radu s pametnim prozorima ili tehnologijama lijepljenja

Španjolski istraživački građevinski zavod u potrazi je za dizajnerima i/ili proizvođačima pametnih prozora i tehnologija lijepljenja u građevini. Traži se suradnja u okviru ugovora o istraživačkoj suradnji, u sklopu H2020 projektnog prijedloga „Industrijalizacija sustava za vanjsko oblaganje zgrada za tržište obnove zgrada“.

 

Traži se istraživač iz akademskog sektora za koordinatora projekta razvijanja digitalnih alata za nadziranje i mjerenje razine umora, s ciljem sprječavanja, predviđanja i bolje njege pacijenata

MSP iz Švicarske razvilo je digitalne alate za nadziranje razine umora. H2020 konzorcij u potrazi je za koordinatorom projekta u okviru ugovora o istraživačkoj suradnji. Koordinator će definirati mjere s ciljem povećanja zdravstvene pismenosti među građanima i unaprjeđenje vještina zdravstvenih stručnjaka. Trenutni konzorcijski projektni partneri su pružatelji zdravstvene skrbi i konzultantske tvrtke.

 

Tvrtka iz Bosne i Hercegovine nudi distribuciju alarma i nadzornih sustava

Tvrtka se bavi ugradnjom i servisiranjem auto alarma, alarma za objekte, video nadzora, ventilacije, protupožarnih alarma i klimatizacijskih sustava. Tvrtka je u potrazi za suradnjom s certificiranim dobavljačima alarma, video i klimatizacijskih u okviru ugovora o distribuciji.

 

Austrijska tvrtka traži ICT rješenja za sigurnost i pružanje informacija u dizalima i na drugim javnim mjestima

Austrijska tvrtka traži partnere iz industrije, po mogućnosti mala i srednja poduzeća, iskusne u radu sa sustavima dizala u kojima mogu osigurati nesmetane hitne pozive. Navedeno održivo rješenje, sa zaslonom/ekranom i kamerom, trebalo bi biti u mogućnosti otkriti kritične sigurnosne situacije, spriječiti lažne alarme, nadzirati rad lifta te pružati informacije. Traže se partneri za sklapanje komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom ili sporazuma o tehničkoj suradnji.

 

Ruska tvrtka iz drvne industrije u potrazi je za međunarodnim prijevoznim tvrtkama

Ruska tvrtka, koja se bavi preradom drva, traži partnere za prijevoz robe u okviru ugovora o pružanju usluga.

 

Rumunjska tvrtka traži proizvođače poljoprivredne ambalaže (mreža za omatanje)

Tvrtka je aktivno uključena u prodaju novih i rabljenih poljoprivrednih strojeva i opreme te rezervnih dijelova i pribora za poljoprivredni sektor. Tvrtka je zainteresirana za proširenje asortimana pronalaženjem međunarodnih proizvođača mreža za omatanje poljoprivrednih proizvoda. Traži se suradnja u okviru ugovora o distribuciji.

 

Češka tvrtka traži dobavljače iz područja otpadnih voda i pročišćavanja voda

Češka tvrtka, uključena u razvoj, proizvodnju i isporuku tehnologija za pročišćavanje i obradu otpadnih voda i zraka, traži partnere s inovativnim idejama vezanim uz istraživačke projekte koji se bave obradom voda. Partner bi trebao biti dobavljač prijenosnih rješenja koja bi se mogla prenositi na druga područja.

 

Poljska agencija traži proizvođače i dobavljače koji žele plasirati svoje proizvode na poljsko tržište

Poljska agencija za komercijalnu djelatnost, nudi usluge zastupanja stranim tvrtkama koje su zainteresirane prodavati svoje proizvode na poljskom tržištu. U mogućnosti su podržati poduzetnike iz bilo kojeg sektora. Traži se suradnja u okviru ugovora o trgovačkom zastupanju.

X
Secured By miniOrange