IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Proizvođač energetske elektronike za vjetroelektrane traži projektne partnere za razvoj testne virtualne platforme za ispitivanje vlakova pokretanih vjetroelektranama - Traže se tvrtke iz područja biotehnologija i gospodarenja otpadom te stručnjaci za uklanjanje zagađivača tla - Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođače za razvoj inovativnih zaštitnih navlaka za bicikle, u suradnji s nagrađivanim dizajnerima iz Velike Britanije - Traže se tehnologije za toplinsku izolaciju kućišta akumulatora za električna vozila - Proizvođač biljnog čaja u potrazi je za dezinfekcijskom tehnologijom s ciljem uništavanja bakterija i gljivica koje se nalaze na sirovim biljkama za čaj - Španjolski distributer foto i video proizvoda traži proizvođače bilo koji vrsta inovativnih, digitalnih, optičkih i audio-vizualnih fotografskih proizvoda - Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođača društvenih igara - Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođače inovativnih poklona i dodataka za distribuciju

Proizvođač energetske elektronike za vjetroelektrane traži projektne partnere za razvoj testne virtualne platforme za ispitivanje vlakova pokretanih vjetroelektranama

Istraživački institut njemačkog Sveučilišta priprema projektni prijedlog „Razvoj nove generacije tehnologija obnovljivih izvora energije“. U sklopu projekta planira razviti testnu virtualnu platformu za ispitivanje vlakova pokretanih vjetroelektranama. Institut traži projektne partnere, točnije, proizvođače energetske elektronike za vlakove pokretane vjetroelektranama.

 

Traže se tvrtke iz područja biotehnologija i gospodarenja otpadom te stručnjaci za uklanjanje zagađivača tla

Španjolski tehnološki centar priprema projektni prijedlog za program Obzor2020. Tehnologija koja se planira razviti u sklopu projektnog prijedloga usmjerena je na različite nano strategije koje bi se kombinirale s tehnologijama gospodarenja otpadom kako bi se uklonila onečišćenja (anorganske i organske onečišćujuće tvari). Razvijene tehnologije testirat će se u pilot fazi na način da se analizira 3 do 5 tona kontaminiranog tla. Traže se partneri iz područja biotehnologije i gospodarenja otpadom koji su stručni u uklanjanju zagađivača tla.

 

Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođače za razvoj inovativnih zaštitnih navlaka za bicikle, u suradnji s nagrađivanim dizajnerima iz Velike Britanije

MSP iz Velike Britanije traži proizvođače iz Europe za svoju seriju inovativnih zaštitnih navlaka za bicikle, u suradnji s nagrađivanim dizajnerima iz Velike Britanije. Zaštitne navlake za bicikle razlikuju se od postojećih u tome što omogućuju jedinstveno, brzo i jednostavno korisničko iskustvo za široku upotrebu. Tvrtka želi surađivati sa zainteresiranim proizvođačima s iskustvom u izradi prototipova.

 

Traže se tehnologije za toplinsku izolaciju kućišta akumulatora za električna vozila

Španjolska tvrtka, specijalizirana u području proizvodnje i dizajniranja toplinske, toplinsko-zvučne i zvučne izolacije za automobilsku industriju, u potrazi je za tehnologijama toplinske izolacije kućišta akumulatora, s ciljem optimizacije performanse električnih akumulatora i zaštite putnika u slučaju toplinskih oscilacija unutar akumulatora. Traži se suradnja u okviru ugovora o istraživačkoj suradnji, ugovora o tehničkoj suradnji ili ugovora o licenciranju.

 

Proizvođač biljnog čaja u potrazi je za dezinfekcijskom tehnologijom s ciljem uništavanja bakterija i gljivica koje se nalaze na sirovim biljkama za čaj

Proizvođač biljnih čajeva iz Litve je mala tvrtka koja proizvodi visokokvalitetne ljekovite biljne čajeve, napravljene od različitih kombinacija (od oko sto biljnih vrsta). Proizvođač traži dezinfekcijsku tehnologiju za uništavanje bakterija i gljivica koje onečišćavaju sirovine, a koja ne smije narušiti svojstva sirovina. Traži se suradnja u okviru ugovora o tehničkoj suradnji s partnerima koji imaju iskustva u dezinfekciji hrane.

 

Španjolski distributer foto i video proizvoda traži proizvođače bilo koji vrsta inovativnih, digitalnih, optičkih i audio-vizualnih fotografskih proizvoda

Španjolski distributer profesionalnih foto i video proizvoda i opreme u potrazi je za inovativnim proizvodima za fotografiju i videozapise u svrhu razvoja svog portfelja proizvoda. Traži se suradnja u okviru ugovora o distribuciji.

 

Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođača društvenih igara

Tvrtka iz Velike Britanije razvila je društvenu igru koja pomaže studentima u razvoju matematičkih vještina i vještina za upravljanje novcem na zabavan i inovativan način. Igra se trenutno prodaje putem web stranice tvrtke i drugih Internet trgovina. Traži se suradnja u okviru ugovora o proizvodnji.

 

Tvrtka iz Velike Britanije traži proizvođače inovativnih poklona i dodataka za distribuciju

Tvrtka iz Velike Britanije, specijalizirana za inovativne i jedinstvene kućanske pribore, dodatke i poklone, s naprednim iskustvom u prodaji i povezanosti s velikim trgovačkim centrima, traži međunarodne proizvođače za sklapanje ugovora o distribuciji ili ugovora o trgovačkom zastupanju.

X
Secured By miniOrange