IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se tvrtke, poljoprivrednici, sveučilišta i istraživački centri kao partneri u projektu programa PRIMA 2020 alternativne stočne hrane - MSP iz Francuske traži industrijske i istraživačke partnere za uspostavu novog sustava za recikliranje uništenih podataka - Svjetski akceleratorski program iz energetskog sektora traži start-up tvrtke s novim tehnologijama - Nizozemska tvrtka traži brzu internetsku metodu za otkrivanje mikroba u nekloriranoj vodi iz bazena - Španjolska tvrtka koja se bavi prijenosom prirodnog plina, traži inovativne tehnologije u području tranzicije energetskog sektora - Rumunjska tvrtka nudi uslugu distribucije konditorskih proizvoda - Poljska tvrtka, specijalizirana u proizvodnji prirodne kozmetike, traži dobavljače ulja - Belgijska tvrtka traži dobavljače mreža za spremnike za pročišćavanje otpadnih voda

Traže se tvrtke, poljoprivrednici, sveučilišta i istraživački centri kao partneri u projektu programa PRIMA 2020 alternativne stočne hrane

Španjolska tvrtka koja se bavi peradarstvom, u suradnji s drugim španjolskim organizacijama, priprema projektni prijedlog u sklopu programa PRIMA 2020 s ciljem razvoja novih vrsti soje za prehranu stoke. Traže se partneri, točnije, tvrtke, poljoprivrednici, sveučilišta i istraživački centri, koji mogu ponuditi svoje znanje i iskustvo sudjelovanjem u projektu.

 

MSP iz Francuske traži industrijske i istraživačke partnere za uspostavu novog sustava za recikliranje uništenih podataka

MSP iz Francuske koji se bavi umjetnom inteligencijom, priprema projektni prijedlog u sklopu programa Eurostars te traži industrijske i istraživačke partnere izvan i iz Europe. Glavni cilj projekta je uspostaviti novi računalni alat za restrukturiranje i recikliranje uništenih grafičkih podataka (planova, shema, itd.). Traže se laboratoriji (za istraživanje i razvoj alata), tvrtke kao krajnji potrošači te start-up tvrtke s odgovarajućim srodnim problemima.

 

Svjetski akceleratorski program iz energetskog sektora traži start-up tvrtke s novim tehnologijama

Finski tehnološki centar, u suradnji s međunarodnim partnerima koji se bave energijom i novim tehnologijama, traži start-up i scale-up tvrtke koje mogu ponuditi nove tehnologije za prijavu na akceleratorski program iz energetskog sektora. Navedene tvrtke trebaju posjedovati tehnologiju iz energetskog sektora koja je u ranoj fazi ili u fazi rasta. Također, potencijalni prijavitelji mogu biti i start-up tvrtke iz područja povezanih s energetskim sektorom. Traži se suradnja u okviru ugovora o financiranju i licenciranju te ugovora o tehničkoj suradnji.

 

Nizozemska tvrtka traži brzu internetsku metodu za otkrivanje mikroba u nekloriranoj vodi iz bazena

Nizozemska tvrtka se bavi dizajniranjem, građenjem i upravljanjem tehničkih instalacija u složenim građevinskim kompleksima, poput bazena. Tvrtka je u potrazi za tehnologijom ili testiranjem kako bi se ekonomično i učinkovito utvrdilo onečišćenje mikrobima u nekloriranoj vodi iz bazena. Traži se suradnja u okviru istraživačkog ugovora ili ugovora o  tehničkoj suradnji.

 

Španjolska tvrtka koja se bavi prijenosom prirodnog plina, traži inovativne tehnologije u području tranzicije energetskog sektora

Španjolska vodeća tvrtka u prijenosu prirodnog plina i tehnički upravitelj španjolskog sustava za plin traće inovativne tehnologije u području tranzicije energetskog sektora, s posebnim naglaskom na obnovljive plinove (bioplin i vodik), održivu mobilnost, energetsku učinkovitost i industriju 4.0. Traži se suradnja u okviru ugovora o tehničkoj suradnji.

 

Rumunjska tvrtka nudi uslugu distribucije konditorskih proizvoda

Rumunjska tvrtka, specijalizirana za distribuciju pakiranih prehrambenih proizvoda na maloprodajnom tržištu, traži nove dobavljače kako bi proširila svoj portfelj proizvoda. Traže se pakirani slatkiši poput vafla, keksa i čokoladnih proizvoda s prosječnim cijenama, u okviru ugovora o distribuciji.

 

Poljska tvrtka, specijalizirana u proizvodnji prirodne kozmetike, traži dobavljače ulja

Poljska tvrtka proizvodi prirodnu kozmetiku, uključujući sapune, zaštitne kreme, sredstva za čišćenje, gelove za tuširanje i sl. Proizvodi su 100% prirodni. Tvrtka ima u planu povećati proizvodnju i traži dobavljače ulja, kiselina, emulgatora, biljnih pudera, kozmetičke gline i sl. Traži se suradnja u okviru ugovora s dobavljačem.

 

Belgijska tvrtka traži dobavljače mreža za spremnike za pročišćavanje otpadnih voda

MSP iz Belgije bavi se pročišćavanjem otpadnih voda i traži mreže za svoje betonske spremnike. Mreže se koriste za zadržavanje kuglica koje igraju ulogu bakterijskog nosača u spremniku. Traži se suradnja u okviru ugovora s dobavljačem.

X
Secured By miniOrange