IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Dizajner vrlo tankog furnira za pločice traži proizvođača vrlo tankog kamena - Traže se podugovarači za razvoj EIC (European Innovation Council) akceleratora u svrhu razvoja stanica za punjenje električnih vozila - Traže se udruženja proizvođača za sudjelovanje u PRIMA 2020 projektnom prijedlogu: Predstavljanje prednosti pristupa voda-ekosistem-hrana (tzv. Nexus pristup) - Nizozemska tvrtka traži nove metode i tehnologije za praćenje i kontrolu kvalitete voća i povrća u supermarketima - Nizozemska transportna tvrtka traži održive metode i tehnike za osiguranje tereta u kavezima bez upotrebe plastike - Austrijska industrijska tvrtka traži start-up tvrtke s rješenjem za analizu velikih podataka industrijskih sredstava - Poljska platforma koja povezuje kupce i dobavljače, traži proizvođače ili distributere medicinske opreme - Rumunjski distributer opreme za obradu drva traži partnere za suradnju

Dizajner vrlo tankog furnira za pločice traži proizvođača vrlo tankog kamena

MSP iz Belgije razvilo je projekt za proizvodnju vrlo tankih pločica od prirodnog kamena s visokom otpornošću na udarce. Cilj projekta je razviti ovaj inovativni proizvod do faze komercijalizacije (trenutno je u fazi demonstracije). Traži se inovativni proizvođač vrlo tankog kamena koji bi proizveo testne primjerke za ovaj istraživački projekt u sklopu programa Eurostars. Rok za predaju projektnog prijedloga je 3. rujna 2020. godine.

 

Traže se podugovarači za razvoj EIC (European Innovation Council) akceleratora u svrhu razvoja stanica za punjenje električnih vozila

Britanska tvrtka priprema projektni prijedlog za Europski inovacijski koncil (European Innovation Council) i traži proizvođače električne energije, baterija, vodika te vozila koji bi radili na projektu. Cilj projekta je povećati broj stanica za punjenje električnih vozila u Europi sa zamjenskim baterijama za teretna vozila, autobuse i automobile, kako bi uključili pohranu akumulatora za podešavanje tereta u cilju lakšeg upravljanja mrežama. Traže se partneri za suradnju u okviru istraživačkog i drugih vrsta ugovora.

 

Traže se udruženja proizvođača za sudjelovanje u PRIMA 2020 projektnom prijedlogu: Predstavljanje prednosti pristupa voda-ekosistem-hrana (tzv. Nexus pristup)

Španjolska poslovna udruga, specijalizirana za tehnologiju u poljoprivredi, priprema istraživačko-razvojni projektni prijedlog u cilju osiguranja optimalnog gospodarskog razvoja, zaštite okoliša i pristupa prirodnim resursima u izoliranim zajednicama Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka. Udruga traži europska udruženja proizvođača u cilju istraživačke suradnje za PRIMA projektni prijedlog predstavljanja prednosti pristupa voda-ekosistem-hrana (tzv. Nexus pristupa).

 

Nizozemska tvrtka traži nove metode i tehnologije za praćenje i kontrolu kvalitete voća i povrća u supermarketima

Nizozemska vodeća tvrtka koja se bavi trgovinom traži nove metode i tehnologije kako bi poboljšala praćenje i kontroliranje kvalitete voća i povrća u supermarketima. Tvrtka traži partnere koji bi razvili aplikacije u okviru tehničkog ugovora o suradnji.

 

Nizozemska transportna tvrtka traži održive metode i tehnike za osiguranje tereta u kavezima bez upotrebe plastike

Nizozemska transportna tvrtka bavi se raspodjelom tereta u kamionima, zatim punjenjem tereta u kamionima te mrežnom distribucijom. U cilju održivog poslovanja, tvrtka traži nove ideje, metode i tehnike za osiguranje tereta u kavezima, bez upotrebe plastike ili drugih materijala koji zagađuju okoliš. Traži se suradnja u okviru istraživačkog ili tehničkog ugovora o suradnji.

 

Austrijska industrijska tvrtka traži start-up tvrtke s rješenjem za analizu velikih podataka industrijskih sredstava

Austrijski proizvođač vatrostalnog metala traži tehnička rješenja za izdvajanje relevantnih podataka iz velikih skupova podataka. Cilj je analiza podataka u znanstvenom i tehničkom kontekstu kako bi se optimizirala energetska učinkovitost, stabilnost procesa, kontrola kvalitete i smanjio otpad. Odabrane start-up tvrtke će zajedno razvijati i primjenjivati tehnologiju u okviru ugovora o tehničkoj suradnji ili komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom.

 

Poljska platforma koja povezuje kupce i dobavljače, traži proizvođače ili distributere medicinske opreme

Poljska online platforma razvijena je u cilju povezivanja kupaca i prodavača medicinske opreme. Platforma olakšava prodaju opreme bolnicama, laboratorijama itd. Tvrtka traži proizvođače ili distributere medicinske opreme koji su zainteresirani promovirati ili prodavati njihove proizvode kroz platformu. Traži se suradnja u okviru ugovora o distribuciji.

 

Rumunjski distributer opreme za obradu drva traži partnere za suradnju

Rumunjska tvrtka, specijalizirana u distribuciji i uvozu opreme za obradu drva, traži proizvođače i distributere u cilju suradnje u okviru ugovora o distribuciji.

X
Secured By miniOrange