IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Dizajner furnira od prirodnog kamena traži proizvođače plivajućeg poda - Traži se poslovni analitičar (doktorski studij) ili istraživač s iskustvom u IT ili sličnom sektoru za dizajniranje i razvoj aplikacijskog programa HyperCards - Španjolska biotehnološka tvrtka traži partnere za razvoj i proizvodnju molekularne in vitro dijagnostike (program Obzor2020) - Traže se tehnološka rješenja koja omogućuju održavanje sigurnih radnih postupaka, uključujući društvenu udaljenost na gradilištima, kao odgovor na COVID-19 pandemiju - COVID-19 – Traže se partneri za razvoj senzora za beskontaktno mjerenje temperature i detekciju biometrijskih parametara - Njemačka tvrtka traži sirovine za kemijsku, papirnu i industriju stakla te kompozitne materijale, premaze za boje i smole - Francuski dizajner i distributer ženske kožne obuće traži proizvođače obuće u Europi

Dizajner furnira od prirodnog kamena traži proizvođače plivajućeg poda

Belgijska tvrtka je razvila novi način proizvodnje plivajućeg poda od prirodnog kamena (prema klip sustavu učvršćivanja). Cilj projekta je razviti ovaj inovativni pod do faze komercijalizacije. Tvrtka traži proizvođače plivajućeg poda od furnira od prirodnog kamena kako bi sastavila konzorcij i predala projektni prijedlog u okviru Eurostars programa. Rok za predaju je 9. rujna 2020. godine.

 

Traži se poslovni analitičar (doktorski studij) ili istraživač s iskustvom u IT ili sličnom sektoru za dizajniranje i razvoj aplikacijskog programa HyperCards

Njemačka tvrtka razvija prilagođeni program HyperIntelligenceCards temeljen na vodećoj tehnologiji tvrtke MicroStrategy. Traži se poslovni analitičar ili analitičar podataka (doktorski studij)/istraživač s dugogodišnjim iskustvom u IT ili sličnom sektoru u sklopu panela Društvo & poduzetništvo („Society & Enterprise Panel“), u okviru Individualnih stažiranja Marie-Skłodowska-Curie aktivnosti („Individual Fellowships of Marie-Skłodowska-Curie actions“) – program Obzor2020. Analitičar/istraživač treba doprinijeti daljnjem dizajnu i razvoju aplikacijskog programa HyperCards te poboljšati intuitivno korisničko iskustvo i istraživanje podataka.

 

Španjolska biotehnološka tvrtka traži partnere za razvoj i proizvodnju molekularne in vitro dijagnostike (program Obzor2020)

Španjolska biotehnološka tvrtka je stručnjak u razvoju alata za ranu dijagnozu raka debelog crijeva, temeljenih na minimalno invazivnim pristupima. Tvrtka ima molekularni potpis temeljen na nekim proteinskim i mikro RNA biomarkerima i traži konzorcijske partnere za stvaranje protutijela i koji bi razvili testove za mikro RNA molekule i proizveli potrebnu opremu.

 

Traže se tehnološka rješenja koja omogućuju održavanje sigurnih radnih postupaka, uključujući društvenu udaljenost na gradilištima, kao odgovor na COVID-19 pandemiju

Škotska javna organizacija surađuje s tvrtkama iz sektora izgrađenog okoliša i traži tehnološki bazirana rješenja za pomoć u održavanju sigurnih radnih postupaka na gradilištima, uključujući sredstva za rad na sigurnoj udaljenosti. U idealnom slučaju ova rješenja će sadržavati i druge značajke za pomoć u upravljanju sigurnim radnim postupcima. Traži se suradnja u okviru istraživačkog ugovora, ugovora o tehničkoj suradnji ili komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom.

 

COVID-19 – Traže se partneri za razvoj senzora za beskontaktno mjerenje temperature i detekciju biometrijskih parametara

Talijanska tvrtka, specijalizirana za rješenja umjetne inteligencije koja poboljšavaju digitalizaciju tvrtki, razvija COVID-19 rješenje za provjeru i praćenje ljudi koji dolaze na radna mjesta. Tvrtka traži partnera u okviru tehničkog ili komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom koji bi razvio/objedinio inovativne senzore za beskontaktno mjerenje temperature i beskontaktno prepoznavanje biometrijskih parametara lica i otkrivanje pokreta lica, koji će se kombinirati u okviru hardverske platforme s otvorenim kodom.

 

Njemačka tvrtka traži sirovine za kemijsku, papirnu i industriju stakla te kompozitne materijale, premaze za boje i smole

Njemačka tvrtka specijalizirana je za distribuciju osnovnih i posebnih industrijskih kemijskih proizvoda. Kako bi se mogla nositi s potražnjom svojih kupaca, tvrtka traži ugovore o opskrbi s dobavljačima sirovina. Traženi proizvodi se koriste u sljedećim industrijama: kemijskoj, papirnoj, staklenoj, industriji boja i lakova te polimera.

 

Francuski dizajner i distributer ženske kožne obuće traži proizvođače obuće u Europi

Francuska tvrtka, specijalizirana u online prodaji ženske kožne obuće, dizajnira svoje vlastite modele i prodaje novu marku proizvoda. Proizvodi se danas proizvode u Aziji, ali tvrtka je odlučila premjestiti proizvodnju u Europu. Stoga traži partnere koji mogu proizvesti obuću unutar vlastite marke. Traže se partneri u okviru ugovora o proizvodnji koji će uključivati i pronalaženje materijala (kože, pojedinih dijelova obuće).

X
Secured By miniOrange