IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Interreg Adrion program: Održiva i inovativna prenamjena iskopanih lučkih sedimenata - ERASMUS+: Traže se partneri za razvoj višejezične platforme za e-učenje u poljoprivrednom sektoru i lancima opskrbe - Razvoj kontrolnih sustava za industriju 4.0 - Proizvođač grickalica traži dobavljače orašastih plodova, suhog voća, grahorica, čipsa i drugih vrsta grickalica - Belgijska tvrtka specijalizirana u proizvodnji i distribuciji mesnih proizvoda traži prehrambene proizvode, ambalažu i štapiće za ražnjiće - Tehnologija mikro-enkapsulacije kofeina

Interreg Adrion program: Održiva i inovativna prenamjena iskopanih lučkih sedimenata

Slovenski istraživački institut namjerava podnijeti transdisciplinarni projektni prijedlog za Interreg Adrion program. Cilj projekta je pronaći trajno i učinkovito rješenje za sedimente koji se iskapaju u lukama radi izgradnje i održavanja plovnih puteva. Institut traži partnere iz poljoprivrednih istraživačkih institucija te tvrtki s iskustvom u komercijalizaciji (istraživanju tržišta) i odnosima s javnošću. Traže se partneri iz Hrvatske, Grčke i Italije.

ERASMUS+: Traže se partneri za razvoj višejezične platforme za e-učenje u poljoprivrednom sektoru i lancima opskrbe

Vodeći engleski sveučilišni centar traži europske akademske ili industrijske partnere iz područja poljoprivrede za prijavu na poziv za dostavu dokumentacije na ERASMUS+ program s ciljem razvoja višejezične platforme koja bi omogućila e-učenje za poljoprivredni sektor (agronomija i hortikultura u primarnoj proizvodnji) i lance opskrbe u koje je uključen. Traže se partneri iz područja ribarstva, mliječne industrije i hortikulture.

Razvoj kontrolnih sustava za industriju 4.0

Nizozemska tvrtka je razvila kontrolni sustav koji povezuje ljude, proizvode i strojeve. Tvrtka traži partnere za razvoj novih ICT softverskih aplikacija s fokusom na industriju 4.0. Nudi se partnerstvo u obliku zajedničkog ulaganja ili tehničke suradnje.

Proizvođač grickalica traži dobavljače orašastih plodova, suhog voća, grahorica, čipsa i drugih vrsta grickalica

Tvrtka iz Singapura traži dobavljače orašastih plodova, suhog voća, grahorica, čipsa i drugih vrsta grickalica iz različitih europskih država za podugovaranje.

Belgijska tvrtka specijalizirana u proizvodnji i distribuciji mesnih proizvoda traži prehrambene proizvode, ambalažu i štapiće za ražnjiće

Vodeća belgijska tvrtka, koja se bavi proizvodnjom i distribucijom mesnih proizvoda traži proizvođače mesa, voća, povrća, mlijeka, tjestenine, začina i umaka. Također, se traže se i proizvođači ambalaže za hranu i štapića za ražnjiće. Tvrtka želi s potencijalnim partnerima ostvariti distribucijsku suradnju.

Tehnologija mikro-enkapsulacije kofeina

Talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju prirodnog dehidriranog kofeina iz različitih biljnih izvora (kava i čaj) traži tehnologiju za mikroenkapsulaciju kofeina. Tvrtka je zainteresirana za komercijalni ugovor s tehničkom suradnjom ili licencni ugovor.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange