IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Tvrtka iz Grčke traži organizatore velikih događanja za sudjelovanje u projektnom prijedlogu kao krajnji korisnici u poboljšanju borbe protiv kriminala i terorizma - Britanska tvrtka za neuroznanost razvija medicinski softver temeljen na umjetnoj inteligenciji koji otkriva rane znakove oštećenja kognitivnih funkcija, demencije i Alzheimerove bolesti te traži partnera za sudjelovanje u projektnom prijedlogu Eureka poziva za Zdravo starenje - Talijanska biotehnološka i inženjerska tvrtka traži partnere zainteresirane za tehnologiju visoke fermentacije - Njemačka tvrtka traži dobavljače rezervnih dijelova za automobile, kamione i tešku opremu - Poljski distributer traži proizvođače 3D printera - Francuska tvrtka traži proizvođače ekoloških kiselina iz bioprocesa - Traži se tehnološka inovacija za antiperspirante/dezodoranse ili sprejeve za njegu tijela

Tvrtka iz Grčke traži organizatore velikih događanja za sudjelovanje u projektnom prijedlogu kao krajnji korisnici u poboljšanju borbe protiv kriminala i terorizma

Tvrtka iz Grčke bavi se pružanjem usluga u području digitalne strategije i savjetovanja, informacijske tehnologije i razvoja proizvoda i usluga. Tvrtka priprema projektni prijedlog za program Obzor2020 i traži organizatore velikih događanja za sudjelovanje u projektu kao krajnji korisnici u poboljšanju borbe protiv kriminala i terorizma. Traži se suradnja u okviru istraživačkog ugovora.

 

Britanska tvrtka za neuroznanost razvija medicinski softver temeljen na umjetnoj inteligenciji koji otkriva rane znakove oštećenja kognitivnih funkcija, demencije i Alzheimerove bolesti te traži partnera za sudjelovanje u projektnom prijedlogu Eureka poziva za Zdravo starenje

Britanska tvrtka razvila je i patentirala medicinski softver temeljen na umjetnoj inteligenciji koji omogućuje petominutni test za otkrivanje oštećenja kognitivnih funkcija, smanjujući vrijeme i troškove povezane s dijagnozom i liječenjem demencije. Tvrtka traži partnera u okviru ugovora o istraživačkoj suradnji koji je zainteresiran za otkrivanje demencije. Partner bi svojim iskustvom upotpunio projektni prijedlog u okviru programa Eureka za Zdravo starenje koji je usmjeren na razvoj digitalnih zdravstvenih alata za promicanje zdravog starenja.

 

Talijanska biotehnološka i inženjerska tvrtka traži partnere zainteresirane za tehnologiju visoke fermentacije

Talijanska biotehnološka i inženjerska tvrtka, specijalizirana za proizvodnju fermentacijskih sustava i povećavanje biotehničke proizvodnje, razvila je novi fermentacijski bioreaktor i tehnologiju koja omogućuje proizvodnju velikog broja biotehničkih proizvoda. Kako bi provela predstavljanje prototipa te dovršila i ocijenila tehnologiju, tvrtka traži proizvođače i/ili korisnike fermentacijskih tvornica/procesa, uključenih u sektor hrane, prehrane i farmacije, koji su zainteresirani za istraživačku suradnju u okviru FTI projekta (eng. Fast Track to Innovation, program Obzor2020).

 

Njemačka tvrtka traži dobavljače rezervnih dijelova za automobile, kamione i tešku opremu

Njemačka tvrtka specijalizirana je u prodaji rezervnih dijelova za osobne automobile, kamione i autobuse, tešku opremu, opremu za proizvodnju cementa te opremu za bušenje otvorenih jama i rudnika (originalni dijelovi i tzv. OEM dijelovi – originalni dijelovi proizvođača opreme). Tvrtka traži dobavljače drugih rezervnih dijelova kako bi proširila liniju proizvoda. Traži se suradnja u okviru ugovora o distribuciji.

 

Poljski distributer traži proizvođače 3D printera

Poljska tvrtka specijalizirana je u distribuciji 3D printera i želi se unaprijediti u tom polju. Tvrtka traži proizvođače 3D printera u cilju ostvarenja dugogodišnje suradnje u okviru ugovora o distribuciji.

 

Francuska tvrtka traži proizvođače ekoloških kiselina iz bioprocesa

Francuska tvrtka razvija i proizvodi ekološke proizvode poput soli za odmrzavanje, sredstava za uklanjanje korova ili aktivnih tvari za vrtove i poljoprivredu. Tvrtka u proizvodnji ovih pripravaka koristi ekološke kiseline trenutno proizvedene u kemijskoj industriji iz neobnovljivih izvora. Stoga traži proizvođače ekoloških kiselina proizvedenih iz obnovljivih izvora poput slame, drveta i sl., kroz proces biomase. Traži se suradnja u okviru ugovora o proizvodnji, tehničkog ili istraživačkog ugovora.

 

Traži se tehnološka inovacija za antiperspirante/dezodoranse ili sprejeve za njegu tijela

Belgijska tvrtka bavi se proizvodima široke potrošnje i traži rješenja za antipespirante/dezodoranse ili sprejeve za njegu tijela koji poboljšavaju potrošačko iskustvo proizvoda, a udovoljavaju strogim propisima o sigurnosti i zaštite okoliša. Traži se suradnja s industrijom ili istraživačko-razvojnim centrima u okviru ugovora o licenci.

X
Secured By miniOrange