IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Španjolska tvrtka traži partnere za prijavu na program Eurostars za daljnji razvoj nekonvencionalnog alternatora - Mađarska tvrtka za razvoj, proizvodnju i marketing maloprodajnih sigurnosnih rješenja traži partnera za razvoj poluvodiča - Traže se partneri koji bi razvili višekratni deterdžent za pranje rublja - Mađarska tvrtka traži partnera s iskustvom u brizganju plastike za proizvodnju alata za kretanje i razvoj koordinacije - Inteligentni sustav baterija za prikupljanje i pretvaranje električne energije za brzo punjenje električnih vozila - Tvrtka iz Brisela traži programere video igara - Rumunjska tvrtka, specijalizirana u proizvodnji ručno rađenog sladoleda, traži dobavljače sirovina i opreme - Njemačka tvrtka nudi plastičnu ambalažu za kozmetiku

Španjolska tvrtka traži partnere za prijavu na program Eurostars za daljnji razvoj nekonvencionalnog alternatora

Španjolska start-up tvrtka, stručnjak za razvoj revolucionarnih sustava za proizvodnju energije vjetra, traži stručnjake za kinetičku i mehaničku pretvorbu energije u električnu energiju za daljnji razvoj nekonvencionalnog alternatora. Glavni cilj je uvesti poboljšanja u trenutni alternator kako bi se povećala njegova učinkovitost i povećala proizvodnja električne energije. Traži se suradnja u okviru ugovora o istraživačkoj suradnji za sudjelovanje u programu Eurostars.

#ISTRAŽIVAČI

#PODUZETNICI

 

 

Mađarska tvrtka za razvoj, proizvodnju i marketing maloprodajnih sigurnosnih rješenja traži partnera za razvoj poluvodiča

Mađarski proizvođač maloprodajnih sigurnosnih rješenja razvija novi sustav sprječavanja krađe za modne trgovce. Riječ je o elektroničkom nadzoru koji se temelji na RFID tehnologiji i koristi novi koncept RFID čipa. Traži se konzorcijski partner za sudjelovanje na projektu u okviru programa Obzor2020 (poziv H2020 EIC-FTI-2018-2020) koji će dizajnirati i izraditi prilagođen RFID čip koji će se koristiti u sustavu.

#ISTRAŽIVAČI

#PODUZETNICI

 

 

Traže se partneri koji bi razvili višekratni deterdžent za pranje rublja

Tim profesora s Njemačkog tehničkog sveučilišta primijenjenih znanosti i Estonskog sveučilišta želi razviti višekratni deterdžent za pranje rublja. Deterdžent se temelji na enzimu vezanom na čestice s magnetskom jezgrom. Tim je u potrazi za konzorcijskim partnerima kako bi se prijavili na program EUREKA Eurostars. Traži se suradnja s MSP i istraživačkim organizacijama u okviru ugovora o istraživanju. Traženi partneri trebaju imati iskustva u istraživanju i proizvodnji deterdženata, strojeva za odvajanje krutih tekućina te strojeva za pranje.

#ISTRAŽIVAČI

 

 

Mađarska tvrtka traži partnera s iskustvom u brizganju plastike za proizvodnju alata za kretanje i razvoj koordinacije

Mađarska tvrtka ima dugogodišnje iskustvo u razvoju medicinskih alata za djecu s ozljedama zadobivenih pri porođaju. Tvrtka priprema projektni prijedlog za prijavu na program Obzor2020 FTI kojemu je cilj daljnji razvoj uređaja za kretanje uz poboljšanje proizvodnog procesa povezujući ga s IT rješenjima u cilju proizvodnje učinkovitijeg terapijskog alata. Traži se suradnja s velikom tvrtkom koja ima iskustvo u brizganju kalupa za optimizaciju proizvodnje.

#PODUZETNICI

 

 

Inteligentni sustav baterija za prikupljanje i pretvaranje električne energije za brzo punjenje električnih vozila

Poljska tvrtka koja nudi širok spektar usluga za napajanje, traži partnera koji će razviti prototip akumulatora za pohranu električne energije temeljenog na dvosmjernom pretvaraču. Partner treba posjedovati dobre reference u pružanju rješenja za skladištenje i distribuciju energije. Traži se suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom za proizvodnju navedenog uređaja.

#PODUZETNICI

 

 

Tvrtka iz Brisela traži programere video igara

Tvrtka iz Brisela traži programere koji bi razvili i objavili video igru u sklopu ambicioznog i ozbiljnog projekta inspiriranog tzv. 3 yin igrama, prema stilu „monster-collection RPG“. Programeri trebaju izraditi likove, okoliš, zvuk i dizajn igrice. Poželjni su programeri koji mogu biti uključeni u sve faze razvoja ove video igre (od razvoja do objave). Traži se suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom.

#PODUZETNICI

 

 

Rumunjska tvrtka, specijalizirana u proizvodnji ručno rađenog sladoleda, traži dobavljače sirovina i opreme

Rumunjska tvrtka bavi se proizvodnjom ručno rađenog sladoleda i traži dobavljače i proizvođače sirovina i opreme za suradnju u okviru ugovora s dobavljačem ili ugovora o proizvodnji.

#PODUZETNICI

 

 

Njemačka tvrtka nudi plastičnu ambalažu za kozmetiku

Njemačka tvrtka specijalizirana je u kreiranju, razvoju i proizvodnji plastične ambalaže za kozmetičku industriju (raspršivači, boce, tube, staklenke, aplikatori i ostala ambalaža za njegu kože i make-up). Tvrtka također nudi kozmetičke proizvode koji su dizajnirani, proizvedeni, spremni za punjenje, zatim uređeni, punjeni i pakirani na jednom mjestu. U cilju pronalaska novih kupaca ciljem svijeta, tvrtka traži suradnju u okviru ugovora o distribuciji.

#PODUZETNICI

 

 

X
Secured By miniOrange