IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Vodeći distributer sauna u Velikoj Britaniji traži partnera za istraživanje zdravstvenih prednosti infracrvenih sauna - Traže se partneri za razvoj novih načina primjene funkcionalnih bioloških sastojaka i nutrijenata za održivu poljoprivredu - Traži se partner koji ima pristup uzorcima krvi pacijenata s poteškoćama u pamćenju radi procjene biomarkera za neinvazivnu dijagnozu prodromalnog stadija Alzheimerove bolesti - Rumunjski proizvođač prirodne kozmetike traži dobavljača ambalaže - Traže se tvrtke i istraživačke institucije za uključivanje u konzorcij programa Obzor2020: Testiranje i prikaz sistemskih inovacija s ciljem podupiranja strategije „S farme do stola“ (Farm-to-Fork Strategy)

Vodeći distributer sauna u Velikoj Britaniji traži partnera za istraživanje zdravstvenih prednosti infracrvenih sauna

Tvrtka sa sjedištem na sjeveru Engleske, koja je vodeći dobavljač i distributer infracrvenih sauna za domaću i komercijalnu upotrebu, želi provesti istraživanje o mogućnosti jačanja imunološkog sustava pomoću infracrvenih sauna s ciljem smanjenja stope zaraze i jačanja borbe protiv virusa COVID-19 i drugih respiratornih infekcija, kao i borbe protiv raka i artritisa. Traži se suradnja u okviru istraživačkog ugovora ili ugovora o tehničkoj suradnji.

#ISTRAŽIVAČI

#PODUZETNICI

 

 

Traže se partneri za razvoj novih načina primjene funkcionalnih bioloških sastojaka i nutrijenata za održivu poljoprivredu

Talijanska poljoprivredna tvrtka, aktivna u području održive poljoprivrede i razvoju jeftinih prskalica za primjenu navodnjavanja i gnojidbe, traži partnere za istraživanje i razvoj fizikalno-kemijskih poboljšanja njihovih primjena, s ciljem razvoja novih formulacija i komercijalnih proizvoda. Tvrtka je u potrazi za istraživačima i visoko tehnološkim i ekološki orijentiranim MSP-ima, a suradnja je predviđena u okviru ugovora o tehničkoj suradnji i komercijalnog sporazuma s tehničkom pomoći.

#ISTRAŽIVAČI

#PODUZETNICI

 

 

Traži se partner koji ima pristup uzorcima krvi pacijenata s poteškoćama u pamćenju radi procjene biomarkera za neinvazivnu dijagnozu prodromalnog stadija Alzheimerove bolesti

Nizozemska tvrtka razvila je novi način praćenja razvoja Alzeheimerove bolesti primjenom znanja iz područja epigenetike. Tvrtka je u potrazi za partnerom koji provodi kliničke studije, koji ima pristup uzorcima krvi pacijenata s poteškoćama u pamćenju i pripadnika kontrolne skupine te s iskustvom u području tehnologije istraživanja mikroRNA i kvantitativne PCR metode. Traži se suradnja u okviru istraživačkog ugovora.

#ISTRAŽIVAČI

 

 

Rumunjski proizvođač prirodne kozmetike traži dobavljača ambalaže

Rumunjska kozmetička tvrtka proizvodi kozmetiku na bazi sapuna za odrasle i djecu. Tvrtka je u potrazi za međunarodnim partnerom koji može isporučiti staklenu ambalažu različitih veličina te ostalu dodatnu opremu za pakiranje kozmetičkih proizvoda. Traži se suradnja u okviru ugovora o proizvodnji.

#PODUZETNICI

 

 

Traže se tvrtke i istraživačke institucije za uključivanje u konzorcij programa Obzor2020: Testiranje i prikaz sistemskih inovacija s ciljem podupiranja strategije „S farme do stola“ (Farm-to-Fork Strategy)

Turska tvrtka koja proizvodi staklenike s konceptom vertikalne poljoprivrede, uspostavila je konzorcij kojeg čine turski, njemački, danski i grčki partneri kako bi podnijela projektni prijedlog u okviru programa Obzor2020: Testiranje i prikaz sistemskih inovacija s ciljem podupiranja strategije „S farme do stola“ (Farm-to-Fork Strategy) . Cilj projekta je pridonijeti rješavanju održivosti i sigurnosti proizvodnje hrane i sustava opskrbe. Konzorcij je u potrazi za dodatnim partnerima.

#ISTRAŽIVAČI

 

 

X
Secured By miniOrange