IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se konzorcijski partneri za komercijalizaciju alata temeljenog na podacima o turizmu na području Sredozemnog mora - Traže se partneri za razvoj i marketing laboratorijskog prototipa za fotokatalitičko pročišćavanje vode zagađene pesticidima iz vinogradarstva - Španjolska tvrtka traži inovativne tehnologije koje osiguravaju preživljavanje vegetacije u surovim klimatskim uvjetima - Kineska tvrtka traži tehnologiju stalne kontrole temperature koja se primjenjuje na plinskim bojlerima - Nizozemska građevinska tvrtka traži održiviji izolacijski sustav za obnovu stambenih zgrada - Poljski proizvođač i prodavač mineralnih gnojiva želi postati distributer mineralnih gnojiva drugih proizvođača - Makedonski proizvođač smrznute hrane i uvoznik mesnih proizvoda traži proizvođače prehrambenih proizvoda

Traže se konzorcijski partneri za komercijalizaciju alata temeljenog na podacima o turizmu na području Sredozemnog mora

Slovenska IT tvrtka priprema projektnu prijavu na poziv EMFF-BEW-2020. Tvrtka želi komercijalizirati alat za modeliranje i optimizaciju utjecaja turizma na lokalni ekosustav poticanjem suradnje između različitih dionika. Tvrtka uspostavlja projektni konzorcij, a traženi partneri su EU MSP-i s iskustvom u digitalizaciji, turizmu te istraživanju i razvoju. Traži se suradnja u okviru istraživačkog ugovora.

#ISTRAŽIVAČI

#PODUZETNICI

 

 

Traže se partneri za razvoj i marketing laboratorijskog prototipa za fotokatalitičko pročišćavanje vode zagađene pesticidima iz vinogradarstva

Njemačka biotehnološka tvrtka za zaštitu okoliša traži partnere koji su zainteresirani za daljnji razvoj i marketing tehnologije za fotokatalitičku razgradnju pesticida, herbicida i fungicida. Cilj je povećati kvalitetu vode u vinogradarskim područjima i pridonijeti ispunjavanju ciljeva Okvirne direktive o vodama EU-a. Rok za predaju projektnih prijedloga je veljača 2021. godine.

#ISTRAŽIVAČI#PODUZETNICI

 

 

Španjolska tvrtka traži inovativne tehnologije koje osiguravaju preživljavanje vegetacije u surovim klimatskim uvjetima

Španjolska tvrtka krenula je u izgradnju zelenog pojasa na napuštenoj zemlji. Nema preostalog drveća, a ponovna sadnja je izazovna zbog surovih klimatskih uvjeta. Visoke temperature tijekom ljetnih mjeseci zahtijevaju posebne tehnologije koje će omogućiti zasađenom drveću preživljavanje. Tvrtka je u potrazi za partnerima koji mogu osigurati uvođenje tehnologija za preživljavanje vegetacije u ekstremnim temperaturnim uvjetima. Traži se suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći.

#ISTRAŽIVAČI#PODUZETNICI

 

 

Kineska tvrtka traži tehnologiju stalne kontrole temperature koja se primjenjuje na plinskim bojlerima

Kineska tvrtka specijalizirana je za dizajniranje i proizvodnju kućanskih aparata. Tvrtka je u potrazi za tehnologijom stalne kontrole temperature koja se primjenjuje na plinskim bojlerima s europskog tržišta. Traži se suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći.

#PODUZETNICI

 

 

Nizozemska građevinska tvrtka traži održiviji izolacijski sustav za obnovu stambenih zgrada

Nizozemska građevinska tvrtka aktivna u obnovi stambenih zgrada želi graditi i izolirati zgrade na održiviji način. Tvrtka traži partnere koji nude izolacijske sustave koji se mogu rastaviti i ponovno upotrijebiti. Cilj tvrtke je pokrenuti projekt zajedničke izrade i primjene sustava izolacije vanjskih zidova. Traži se suradnja u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći ili ugovora o tehničkoj suradnji.

#PODUZETNICI

 

 

Poljski proizvođač i prodavač mineralnih gnojiva želi postati distributer mineralnih gnojiva drugih proizvođača

Poljski proizvođač i distributer mineralnih gnojiva u potrazi je za poslovnim partnerom – proizvođačem mineralnih gnojiva. Tvrtka želi ostvariti suradnju u okviru ugovora o distribuciji ili ugovora o trgovačkom zastupanju s ciljem promoviranja stranih proizvoda na poljskom tržištu.

#PODUZETNICI

 

 

Makedonski proizvođač smrznute hrane i uvoznik mesnih proizvoda traži proizvođače prehrambenih proizvoda

Makedonska tvrtka je uvoznik i distributer različitih vrsta prehrambenih proizvoda poput smrznutog mesa i mesnih proizvoda (piletine, puretine, junetine, teletine, svinjetine te ribe i ribljih proizvoda). Tvrtka je u potrazi za novim europskim partnerima (proizvođačima i trgovcima na veliko iz prehrambene industrije), a suradnja je predviđena u okviru ugovora o trgovačkom zastupanju ili ugovora o distribuciji.

#PODUZETNICI

 

X
Secured By miniOrange