IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traži se bolnica s odjelom za liječenje nedonoščadi i bankom humanog mlijeka za sudjelovanje u istraživanju pojačivača proteina u ljudskom mlijeku - Tursko sveučilište traži partnere za prijavu na program Obzor2020 MSCA CoCirculation2 - Nizozemska tvrtka traži rješenja za smanjenje dimenzija električnih motora - Finska tvrtka za instalaciju i pružanje usluga energetske i plinske tehnologije traži europske dobavljače - Poljska tvrtka traži proizvođače i dobavljače industrijskih kemikalija kako bi postala njihov distributer - Litvanska tvrtka traži poduzetnički akcelerator za razvoj igara ili privatnu marketinšku tvrtku specijaliziranu u području razvoja igara - Traže se nove tehnologije za uklanjanje teških metala iz otpadnog aktivnog mulja iz komunalnih uređaja za pročišćavanje otpadnih voda - Talijanska tvrtka traži rješenja za čišćenje malih komponenata u optičkim mjernim strojevima

Traži se bolnica s odjelom za liječenje nedonoščadi i bankom humanog mlijeka za sudjelovanje u istraživanju pojačivača proteina u ljudskom mlijeku

Švicarska start-up tvrtka razvija uređaj za koncentraciju proteinskih frakcija iz humanog mlijeka za upotrebu u bolnicama, za nedonoščad rođenu s manje od 1.5 kg težine. Tvrtka je u potrazi za bolnicama ili bankama humanog mlijeka za istraživačku suradnju u sklopu programa Eurostars, na studiji detaljnog sastava frakcija, demonstracije biološke sigurnosti, higijene i sigurnosti hrane za prijevremenu prehranu te na pokretanju prve studije istraživanja novog pojačivača proteina za kliničke ishode nedonoščadi.

#ISTRAŽIVAČI

 

 

Tursko sveučilište traži partnere za prijavu na program Obzor2020 MSCA CoCirculation2

Tursko sveučilište traži suradnju u okviru istraživačkog ugovora i nudi stipendije za istraživanja u poljoprivredi, farmaciji, medicini i računalnim znanostima s istraživačima koji imaju tehničke vještine za razvoj novih znanstvenih metoda i inovativnih prototipa proizvoda u srodnim poljima. Cilj je priprema projektnog prijedloga u okviru programa Obzor2020 MSCA CoCirculation2.

#ISTRAŽIVAČI#PODUZETNICI

 

 

Nizozemska tvrtka traži rješenja za smanjenje dimenzija električnih motora

Nizozemska tvrtka, poznata po svojim inovativnim rješenjima u automobilskom sektoru, traži rješenje za smanjenje dimenzija električnog motora kroz učinkovite rotore i statore kako bi ih učinila lakšim i jeftinijim. Tvrtka želi pridonijeti smanjenju količine emitiranog ugljičnog dioksida.

#ISTRAŽIVAČI#PODUZETNICI

 

 

Finska tvrtka za instalaciju i pružanje usluga energetske i plinske tehnologije traži europske dobavljače

Finska tvrtka, s dugom tradicijom prodaje, ugradnje i održavanja energetskih i vodnih sustava koji se koriste za procesnu, komunalnu i zdravstvenu industriju te grijanje, traži dobavljače dijelova, opreme i sustava ili dijelova sustava iz cijele Europe. Traži se suradnja u okviru ugovora o distribuciji.

#PODUZETNICI

 

 

Poljska tvrtka traži proizvođače i dobavljače industrijskih kemikalija kako bi postala njihov distributer

Poljska tvrtka traži nove proizvode i tehnologije iz sektora industrijskih kemikalija s ciljem uspostavljanja dugoročne suradnje s proizvođačima natrijevog hipoklorita, natrijevog dimetilditiokarbamata, kalijevog dimetilditiokarbamata te kemikalija za kontrolu mirisa, biocida, pjenila i glikola. Traži se suradnja u okviru ugovora o distribuciji ili ugovora o trgovačkom zastupanju.

#PODUZETNICI

 

 

Litvanska tvrtka traži poduzetnički akcelerator za razvoj igara ili privatnu marketinšku tvrtku specijaliziranu u području razvoja igara

Litvanska tvrtka je mali studio za proizvodnju medijskih rješenja sa sjedištem u Vilniusu. Tvrtka trenutno dovršava svoju novu videoigru – VR sobu za bijeg, u kojoj timovi do 4 igrača koriste svoj um kako bi riješili inovativne zagonetke vođene pričama. Traženi partneri trebaju biti poduzetnički akceleratori za razvoj igara ili privatna marketinška tvrtka specijalizirana za područje razvoja igara. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o pružanju usluga.

#PODUZETNICI

 

 

Traže se nove tehnologije za uklanjanje teških metala iz otpadnog aktivnog mulja iz komunalnih uređaja za pročišćavanje otpadnih voda

Nizozemska konzultantska tvrtka za inženjering i upravljanje projektima traži nove tehnologije selektivnog uklanjanja teških metala iz otpadnog aktivnog mulja kako bi se resursi sigurno i/ili učinkovitije oporavili. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o licenci ili ugovora o tehničkoj suradnji.

#PODUZETNICI

 

 

Talijanska tvrtka traži rješenja za čišćenje malih komponenata u optičkim mjernim strojevima

Talijanska tvrtka aktivna je u proizvodnji optičkih mjernih strojeva za mehaničku i medicinsku industriju. Tvrtka je u potrazi za učinkovitim tehnološkim rješenjima za ugradnju automatiziranog čišćenja malih komponenata u svoje mjerne strojeve. Suradnja je predviđena u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći.

#PODUZETNICI

X
Secured By miniOrange