IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- H2020 ICT-06-2016: Latvijska lokalna vlast traži partnere i koordinatore projekta za razvoj platforme u oblaku za gradove i općine - Traže se nove tehnologije i aplikacije za integraciju u dronove - Napredak u prehrambenim dodacima za tretiranje intolerancije na laktozu - Marketinški i prodajni agent traži suradnju s prehrambenim proizvođačima

H2020 ICT-06-2016: Latvijska lokalna vlast traži partnere i koordinatore projekta za razvoj platforme u oblaku za gradove i općine

Latvijska jedinica lokalne samouprave traži vodećeg partnera (koordinatora) i druge projektne partnere iz sveučilišnih institucija, ICT industrije i drugih gradova ili općina kako bi razvili platformu u oblaku sa inovativnim alatima i aplikacijama koje stupaju u interakciju s velikom količinom postojećih pozadinskih sustava i registara. Projekt će biti prijavljen na Obzor 2020 ICT-06-2016: Cloud Computing.

Traže se nove tehnologije i aplikacije za integraciju u dronove

Španjolska tvrtka specijalizirana za razvoj RPAS sistema i bespilotnih letjelica traži nove tehnologije kao što su senzori, aplikacije i softveri za poboljšanje već postojećih RPAS sistema u svrhu razvitka novih kvalitetnih rješenja. Traži se tehnička suradnja.

Napredak u prehrambenim dodacima za tretiranje intolerancije na laktozu

Talijanska biotehnološka tvrtka je razvila prehrambeni dodatak za liječenje intolerancije na laktozu koji sadrži enzim laktazu i veliku količinu mikroorganizama roda Lactobacillus acidophilus i Lactobacillus plantarum koji su u mogućnosti proizvesti veću količinu laktaze. Tvrtka je zainteresirana za znanstvenu ili tehničku suradnju s javnim ili privatnim istraživačkim centrima, sveučilištima ili farmaceutskim tvrtkama koje mogu doprinijeti daljnjem razvoju ovog proizvoda.

Marketinški i prodajni agent traži suradnju s prehrambenim proizvođačima

Tvrtka koja se bavi marketingom i prodajom iz Sjeverne Irske traži proizvođače visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda i delikatesa (mesni i mliječni proizvodi, voće i orašasti plodovi, masline i maslinovo ulje i sl.) koji su zainteresirani za izvoz u Irsku i/ili Ujedinjeno Kraljevstvo preko komercijalnih agencijskih ugovora.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange