IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se konzorcijski partneri za razvoj novog kemijskog procesa za recikliranje baterija i proizvodnju litijskih baterija - Traže se partneri za razvoj mobilnih laboratorija - Traže se partneri za razvoj digitalne platforme za sprječavanje pogrešaka u liječenju - Traži se potpuno razgradiva plastika prikladna za pakiranje kolačića - Traže se start-up tvrtke za razvoj softverskog rješenja za raspoređivanje osoblja i vizualizaciju radnog opterećenja - Traži se tehnologija ekspresne dijagnostike prisutnosti pesticida u voću i povrću - Traže se dobavljači vina i drugih alkoholnih pića - Traže se dobavljači prirodnih proizvoda

Traže se konzorcijski partneri za razvoj novog kemijskog procesa za recikliranje baterija i proizvodnju litijskih baterija

Konzorcij predvođen tvrtkom iz Ujedinjene Kraljevine radi na razvoju novog kemijskog procesa recikliranja za pretvaranje crne mase male vrijednosti u visokokvalitetne sirovine za NMC baterije i druge litijeve baterije koje sadrže nikal. Traže se partneri aktivni u području proizvodnje aktivnih tvari za baterije (poput NMC-a, metalnih karbonata kao baze ili sirovina)  te proizvodnje litijevih ćelija s pomoću metalnih spojeva (proizvedenih od partnera konzorcija). Suradnja je predviđena u okviru istraživačkog ugovora u sklopu programa Obzor Europa CL 5.

#ISTRAŽIVAČI

 

 

Traže se partneri za razvoj mobilnih laboratorija

Inženjerska tvrtka iz Španjolske traži partnere za uspostavu međunarodnog konzorcija za razvoj mobilnih laboratorija u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga HORIZON-CL3-2021-DRS-01-05. Traže se EU partneri ili partneri iz pridruženih zemalja koji će voditi radni paket za infrastrukturu te dizajnirati i proizvesti mobilnu infrastrukturu za laboratorije, spremnike/skloništa, fleksibilne šatore te opremu za sigurnost i rad, proizvodnju električne energije, biodekontaminaciju i upravljanje biootpadom.

#ISTRAŽIVAČI #PODUZETNICI

 

Traže se partneri za razvoj digitalne platforme za sprječavanje pogrešaka u liječenju

MSP sa sjedištem u Ujedinjenoj Kraljevini razvija IKT platformu koja eliminira pogreške u liječenju koje štete pacijentima i stvaraju troškove domovima za starije i nemoćne te bolnicama. MSP želi podnijeti projektni prijedlog u okviru programa Eurostars za daljnji razvoj i komercijalizaciju platforme te traži akademske i/ili industrijske partnere koji posjeduju znanje o postupcima administracije lijekova i potrebama domova za starije i nemoćne te bolnica. Suradnja je predviđena u okviru istraživačkog ugovora.

#ISTRAŽIVAČI #PODUZETNICI

 

Traži se potpuno razgradiva plastika prikladna za pakiranje kolačića

Da bi poboljšala dizajn svoje ambalaže u skladu s načelima kružnog gospodarstva, belgijska tvrtka, aktivna u području proizvodnje hrane, koja djeluje prema načelima kružnog gospodarstva, traži certificiranu i potpuno razgradivu plastiku koja se može hermetički zatvoriti za pakiranje kolačića. Plastika mora pružati zaštitu od kisika i masnoća. Suradnja je predviđena u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći.

#PODUZETNICI

 

 

Traže se start-up tvrtke za razvoj softverskog rješenja za raspoređivanje osoblja i vizualizaciju radnog opterećenja

Njemačka podružnica međunarodne tvrtke traži suradnju sa start-up tvrtkom za razvoj softverskog rješenja za optimizirano fizičko raspoređivanje osoblja, kao i vizualizaciju radnog opterećenja za lakše upravljanje. Tvrtka je zainteresirana za zajednički razvoj ili već razvijena rješenja koja se mogu prilagoditi u okviru sporazuma o tehničkoj suradnji. Ovaj je zahtjev dio otvorenog poslovnog izazova za start-up tvrtke.

#PODUZETNICI

 

 

Traži se tehnologija ekspresne dijagnostike prisutnosti pesticida u voću i povrću

Ukrajinska tvrtka aktivna u poljoprivredno-prehrambenom sektoru traži tehnologiju za brzu dijagnostiku prisutnosti pesticida u voću i povrću, a suradnja je predviđena u okviru tehničkog ugovora ili ugovora o licenciji.

#PODUZETNICI

 

 

Traže se dobavljači vina i drugih alkoholnih pića

Poznati francuski uvoznik alkoholnih pića, poput vina, pjenušca, jabukovače, piva i žestokih alkoholnih pića, traži nove dobavljače za uspostavu dugogodišnje suradnje. Tvrtka želi sklopiti ugovor o distribuciji s inozemnim partnerima.

#PODUZETNICI

 

 

Traže se dobavljači prirodnih proizvoda

Rumunjska tvrtka specijalizirana za marketing prirodnih proizvoda zainteresirana je za diverzifikaciju svoje ponude. U tu svrhu tvrtka traži međunarodne dobavljače prehrambenih proizvoda koji ne sadrže gluten, šećer i laktozu. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o distribuciji.

#PODUZETNICI

X
Secured By miniOrange