IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se partneri za provjeru valjanosti i testiranja sustava dijaloga koji olakšava pretraživanje informacija - Traži se industrijski partner za izradu demo verzije prikaza modularnosti solarnih sustava integriranih u industrijske - Traže se industrijski partneri za razvoj novog rješenja za oblaganje za upotrebu u kontaktu s hranom - Traži se in vivo model inficiranih oštećenja kože za procjenu učinkovitosti novog patentiranog proizvoda za tretiranje rana kod sisavaca - Traže se novi načini ili tehnologije za brže i učinkovitije spajanje cijevi za rashladne sustave bez zavarivanja ili lemljenja - Traže se tvornice baterija i scale-up postrojenja, dobavljači tinte i aktivnih tvari baterija te stručnjaci za oblaganje elektroda - Traže se operateri bespilotnih letjelica za platformu za nadzor usjeva - Ruska tvrtka traži strane dobavljače voćnih sokova i pirea

Traže se partneri za provjeru valjanosti i testiranja sustava dijaloga koji olakšava pretraživanje informacija

Francuski MSP traži industrijske partnere za konzorcij koji će provoditi testne kampanje i preporuke o dizajnu sustava i baviti se kreiranjem korisničkih iskustava (engl. user experience). Projekt predložen u okviru poziva EIC-2021-TRANSITION ima za cilj razviti sustave dijaloga koji olakšavaju pretraživanje informacija i drže korak s brzom transformacijom zahvaljujući petlji suradničkog učenja čovjek-stroj. Cilj je smanjiti razvojne troškove sustava dijaloga za cjeloživotno učenje uz prilagodljiv i održiv pristup koji štedi resurse.

Traži se industrijski partner za izradu demo verzije prikaza modularnosti solarnih sustava integriranih u industrijske

Njemački konzorcij započeo je provedbu projekta za pojednostavljivanje integracije solarnih sustava u industrijske toplinske sustave jer je uporaba solarnih sustava ključna za dekarbonizaciju industrije, koja čini jednu trećinu globalnih emisija. Projekt financira njemačko Savezno ministarstvo gospodarstva i energetike, a traži se partner od kojeg se očekuje izrada demo verzije prikaza modularnosti solarnih sustava integriranih u industrijske.

Traže se industrijski partneri za razvoj novog rješenja za oblaganje za upotrebu u kontaktu s hranom

Češka istraživačka organizacija s bogatim iskustvom u toplinskom raspršivanju traži industrijske partnere za projektni konzorcij u okviru poziva M-ERA.NET. Cilj je projekta razvoj novih pouzdanih i sigurnih rješenja za termičke premaze koji se nanose raspršivanjem kao materijali koji dolaze u kontakt s hranom. Od partnera se očekuje da djeluju u prehrambenoj industriji i sudjeluju u projektu kao članovi savjetodavnog odbora.

Traži se in vivo model inficiranih oštećenja kože za procjenu učinkovitosti novog patentiranog proizvoda za tretiranje rana kod sisavaca

S ciljem utvrđivanja učinkovitosti novog načina tretiranja inficiranih oštećenja kože, francuski MSP traži in vivo model inficiranih oštećenja kože kod sisavaca. Tvrtka je u potrazi za zdravstvenim ustanovama ili laboratorijima od kojih se očekuje testiranje proizvoda u određenim uvjetima na in vivo modelu inficiranih oštećenja kože, a poželjna je kirurška obrada rane. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o tehničkoj suradnji.

Traže se tvornice baterija i scale-up postrojenja, dobavljači tinte i aktivnih tvari baterija te stručnjaci za oblaganje elektroda

Tvrtka iz Ujedinjene Kraljevine razvila je tehnologiju optimiziranih 3D elektroda baterija koje rade s različitim aktivnim tvarima, što omogućava poboljšanje performansi. Tvrtka je u potrazi za tvornicama baterija i scale-up postrojenjima, dobavljačima tinte i aktivnih tvari te stručnjacima za oblaganje elektroda, a suradnja je predviđena u okviru ugovora o tehničkoj suradnji ili ugovora o pružanju usluga. Cilj je suradnje daljnje poboljšanje performansi baterija.

Traže se novi načini ili tehnologije za brže i učinkovitije spajanje cijevi za rashladne sustave bez zavarivanja ili lemljenja

Nizozemska tvrtka specijalizirana je za rashladnu tehnologiju. Za ugradnju i održavanje rashladnih sustava, tvrtka traži nove načine ili tehnologije za brže spajanje cijevi bez zavarivanja ili lemljenja da bi se skratilo vrijeme izvođenja radova. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o tehničkoj suradnji ili ugovora o licenciji.

Traže se operateri bespilotnih letjelica za platformu za nadzor usjeva

Portugalski MSP razvio je globalnu mrežnu aplikaciju temeljenu na umjetnoj inteligenciji koja upotrebom satelitskih podataka i podataka prikupljenih bespilotnim letjelicama vrši nadzor usjeva te na taj način pomaže poljoprivrednicima u donošenju preciznih odluka bez potrebe za stručnim znanjem. Tvrtka traži operatere bespilotnih letjelica koji su već pozicionirani na tržištu i spremni surađivati s poljoprivrednicima radi nadzora usjeva. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o pružanju usluga, a mogući su i drugi oblici suradnje.

Ruska tvrtka traži strane dobavljače voćnih sokova i pirea

Ruska tvrtka iz Sankt Peterburga prodaje koncentrate pirea i sokova od tropskog te vrtnog i šumskog voća. Tvrtka traži pouzdane dobavljače sokova i pirea od manga, marakuje, maline, trešnje, crnog ribiza i ostalog bobičastog voća, a suradnja je predviđena u okviru ugovora o distribuciji.

 

X
Secured By miniOrange