IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se tvrtke i industrijski partneri koji bi u okviru projekta Obzor Europa ugostili doktoranda - Traže se partneri za razvoj prehrambenih proizvoda s nusproizvodima biljnih nasada obogaćenim glukozinolatima - Traže se partneri za održivo mjerenje, povećanje, očuvanje ili obnavljanje biološke raznolikosti oko građevinskih objekata - Traže se tehnologije, metode i aplikacije za provjeru inteligencije kod djece s teškim tjelesnim invaliditetom - Traži se MSP aktivan u području internet stvari, strojnog učenja ili računarstva u oblaku za pridruživanje međunarodnom projektnom konzorciju - Francuska tvrtka, specijalizirana za dodatke hrani za konje, traži dobavljače bilja - Traže se dobavljači sirovina za proizvodnju dodataka prehrani - Traže se inozemni dobavljači zdravstvenih proizvoda i dodataka prehrani

Traže se tvrtke i industrijski partneri koji bi u okviru projekta Obzor Europa ugostili doktoranda

Francusko sveučilište traži tvrtke i industrijske partnere aktivne u području analize materijala i baštine za uključivanje u projekt Obzor Europa. Partneri bi ugostili doktoranda na 1-3 mjeseca i pružili mu istraživačku obuku. Svi troškovi bit će pokriveni od strane projekta.

Traže se partneri za razvoj prehrambenih proizvoda s nusproizvodima biljnih nasada obogaćenim glukozinolatima

Španjolska tvrtka, dobavljač sjemena povrtnih kultura, priprema projektni prijedlog kao koordinator. Cilj je projekta upotreba glukozinolata iz obogaćenog povrća s ciljem razvoja proizvoda s dodanom vrijednošću. Tvrtka je u potrazi za partnerima iz nekoliko sektora koji će glukozinolat biljnog porijekla ugraditi u svoje formulacije. Projektni prijedlog planira se dostaviti u okviru poziva HORIZON-CL6-2022-CIRCBIO-01.

Traže se partneri za održivo mjerenje, povećanje, očuvanje ili obnavljanje biološke raznolikosti oko građevinskih objekata

Nizozemska građevinska tvrtka traži partnere za pomoć u održivom mjerenju, povećanju, očuvanju ili obnavljanju biološke raznolikosti oko njihovih građevinskih projekata. Tvrtka je u potrazi za industrijskim/akademskim partnerima aktivnim u području ekologije/održivosti te analize podataka koji raspolažu tehnologijama, prototipovima, uslugama ili drugim idejama, kao što su fizički proizvodi, digitalni alati ili potpuno drugačije rješenje za daljnji razvoj. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o tehničkoj suradnji.

Traže se tehnologije, metode i aplikacije za provjeru inteligencije kod djece s teškim tjelesnim invaliditetom

Nizozemska zdravstvena tvrtka pruža savjete o rehabilitaciji i intervencijama kod djece s teškim tjelesnim invaliditetom. Tvrtka je u potrazi za alternativnim metodama rada (npr. kontrola oka ili dodira) da bi se utvrdila razina inteligencije djeteta s teškim tjelesnim invaliditetom. Od tvrtki, akademika ili izumitelja očekuje se pružanje vlastitih rješenja ili poboljšanje postojeće tehnologije, a suradnja je predviđena u okviru ugovora o tehničkoj suradnji.

Traži se MSP aktivan u području internet stvari, strojnog učenja ili računarstva u oblaku za pridruživanje međunarodnom projektnom konzorciju

Privatno sveučilište iz Španjolske traži MSP za projekt razvoja aplikativno-agnostičke platforme za pametne gradove u svrhu demonstracije za prijavu na poziv HE-MSCA-DN-ID. Partner bi trebao doprinijeti dizajnu specifikacija sustava te obučiti istraživače u ranoj fazi angažirane za provođenje istraživanja i razvoja sustava. Također, MSP bi trebao imati snažan profil istraživanja i razvoja u području internet stvari (engl. IoT), strojnog učenja ili računarstva u oblaku (engl. cloud technologies) primjenjivih na pametne gradove.

Francuska tvrtka, specijalizirana za dodatke hrani za konje, traži dobavljače bilja

Francuska tvrtka koja proizvodi dodatke hrani za konje traži dobavljača bilja. Tvrtka često traži posebne biljke koje se smatraju sirovinama za ishranu konja. Trenutačno se traže Sophora japonica i Sarracenia purpurea. Suradnja je predviđena u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći.

Traže se dobavljači sirovina za proizvodnju dodataka prehrani

Novoosnovana poljska tvrtka, zainteresirana za uvođenje novog prehrambenog proizvoda na poljsko tržište (dodataka prehrani), traži dobavljače sirovina kao što su koenzim Q10 (ubikinon), D-kiro-inozitol, piridoksal-5-fosfat te acetil L-karnitin. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o distribuciji.

Traže se inozemni dobavljači zdravstvenih proizvoda i dodataka prehrani

Tvrtka iz Ujedinjene Kraljevine stručna je u primjeni prehrane i načina života koji doprinosi optimalnom zdravlju i dobrobiti te želi proširiti svoju ponudu zdravstvenih proizvoda i dodataka prehrani. Tvrtka želi proširiti asortiman proizvoda i u potrazi je za inozemnim partnerima zainteresiranim za plasiranje proizvoda na tržište UK-a. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o distribuciji.

X
Secured By miniOrange