IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se partneri za testiranje tehnološkog geotermalnog rješenja u okviru Poziva HORIZON-CL5-2021-D3-03-15 - Obzor Europa – Traže se konzorcijski partneri za optimizaciju kemijskih procesa - Traže se partneri za razvoj daljinskog nadzora sigurnosti na moru - Traže se partneri aktivni u području obnovljivih izvora energije - Traže se inovativni zeleni materijali za povećanje održivosti proizvoda - Traži se tehnologija za uklanjanje žive iz prašine - Francuski MSP otkupljuje biootpad od poljoprivrednih proizvođača - Traže se dobavljači/proizvođači gnojiva i pesticida s područja Europske unije

Traže se partneri za testiranje tehnološkog geotermalnog rješenja u okviru Poziva HORIZON-CL5-2021-D3-03-15 

Španjolska javna ustanova (koordinator) priprema projektni prijedlog „Istraživanje podzemnog geotermalnog potencijala u području Ascóa” u okviru Poziva: HORIZON-CL5-2021-D3-03-15. Cilj je projekta definirati stvarni potencijal građenja i eksploatacije podzemne geotermalne elektrane u blizini mjesta Ascó u Kataloniji. Traže se industrijski partneri s iskustvom u području geotermalne energije za izradu studije izvodljivosti.

Obzor Europa – Traže se konzorcijski partneri za optimizaciju kemijskih procesa

Talijanski MSP specijaliziran za petrokemijsku industriju priprema projektni prijedlog koji se tiče razvoja metodologije za primjenu kemometrije za praćenje kemijskih procesa i utvrđivanje problema. Cilj je iskoristiti obradu podataka za poboljšanje upravljanja procesom. Tvrtka je u potrazi za industrijskim partnerima zainteresiranim za optimizaciju kemijskih procesa i utvrđivanje problema kroz testiranje kemometrijske analize.

Poziv: HEUROPE – Održiva, sigurna i konkurentna opskrba energijom – rok za prijavu: 27. listopada 2022. godine

Traže se partneri za razvoj daljinskog nadzora sigurnosti na moru

Korejski MSP razvio je pomorsko širokopojasno bežično telekomunikacijsko rješenje pristupačnije u pogledu cijene i kvalitete u usporedbi sa satelitskim internetom u blizini luke. Tvrtka želi iskoristiti svoju tehnologiju za sigurnosnu kontrolu i održavanje brodova i druge imovine kao što su vjetrogeneratori. Tvrtka traži partnere za istraživanje i razvoj koji raspolažu tehnologijama za preventivno održavanje za prijavu na program Eureka ili Eurostars.

Traže se partneri aktivni u području obnovljivih izvora energije

Turska tvrtka specijalizirana u području grijanja, ventilacije i klimatizacije integrirane u fasade (engl. HVAC) razvila je patent proizvoda „Smart Facade”. „Smart Facade” je inovativna zid zavjesa s integriranim sustavom centralnog grijanja, hlađenja i ventilacije. Tvrtka traži partnere u okviru istraživačkog ugovora ili ugovora o tehničkoj suradnji od kojih se očekuje komercijalizacija i tehnološka integracija inovacije „Smart Facade” u područje solarne energije, skladištenja energije, termoelektričnog hlađenja (engl. TEC), toplinskih cijevi itd. Također, tvrtka je u potrazi i za investitorima u okviru financijskog sporazuma.

Traže se inovativni zeleni materijali za povećanje održivosti proizvoda

Talijanska industrijska grupacija koja je svjetski lider u ambalažnom sektoru traži start-up ili scale-up tvrtke koje nude inovativno rješenje u pogledu tehničkih materijala primjenjivo u području ambalaže na razini tehnološke spremnosti 7 (TRL 7) s ciljem povećanja održivosti svojih proizvoda. Od partnera se očekuje suradnja s tvrtkom na zajedničkom razvoju te plasiranju proizvoda na tržište u okviru ugovora o tehničkoj suradnji. Ovaj je zahtjev dio programa izazova otvorenih inovacija.

Traži se tehnologija za uklanjanje žive iz prašine

Grčka tvrtka aktivna u energetskom sektoru zainteresirana je za nabavu odgovarajuće tehnologije za uklanjanje žive iz prašine. Od traženog partnera očekuje se pružanje tehnologije i savjetovanje tvrtke o procesu za neovisno izvršavanje zadatka. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o tehničkoj suradnji.

Francuski MSP otkupljuje biootpad od poljoprivrednih proizvođača

Poljoprivredni proizvođači u svojim proizvodnim procesima stvaraju otpad koji se može koristiti kao sirovina u proizvodnji sjemena, ulja, komina i vlakana. Francuski MSP, sa sjedištem na jugu Francuske, identificirao je 500 takvih „nusproizvoda” i surađuje s velikim poljoprivrednim tvrtkama u Francuskoj i inozemstvu te otkupljuje njihov otpad i preprodaje ga svojim klijentima, brinući o logistici. Tvrtka je u potrazi za proizvođačima od kojih bi otkupljivala otpad, a suradnja je predviđena u okviru ugovora s dobavljačem.

Traže se dobavljači/proizvođači gnojiva i pesticida s područja Europske unije

Rumunjska tvrtka specijalizirana za trgovinu i skladištenje gnojiva i pesticida za poljoprivrednu djelatnost u potrazi je za dobavljačima/proizvođačima istih da bi ispunila zahtjeve na specijaliziranom rumunjskom tržištu. Traže se tvrtke s područja Europske unije koje žele distribuirati svoje proizvode na rumunjskom tržištu, a suradnja je predviđena u okviru ugovora o distribuciji.

X
Secured By miniOrange