IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se partneri u području elektrokemijske proizvodnje vodikovog peroksida - Traže se stručnjaci iz područja umjetne inteligencije za razvoj softverskih komponenti - Traže se partneri aktivni u području obnovljivih izvora energije - Traže se partneri za recikliranje topljivih proteina, topljivih i netopljivih minerala i soli te ugljikovog dioksida - Traže se nova rješenja i tehnologije u agro-fotonaponskim sustavima - Traže se inovativna i održiva rješenja za pakiranje hrane i pribora za ugostiteljstvo - Slovenska tvrtka traži nova IT rješenja i proizvode - Traže se proizvođači biofertilizatora ili biostimulatora

Traže se partneri u području elektrokemijske proizvodnje vodikovog peroksida 

Dvije znanstveno-istraživačke organizacije i proizvođač vodikovog peroksida iz Slovenije u potrazi su za partnerima stručnim u elektrokemijskoj proizvodnji vodikovog peroksida za pokretanje prototipne proizvodnje u okviru poziva HORIZON-CL4-2022-TWIN-TRANSITION-01-15.

Traže se stručnjaci iz područja umjetne inteligencije za razvoj softverskih komponenti

Hrvatska tvrtka stručna je u području proizvodnje edukacijskih elektroničkih uređaja za djecu – STEM igračaka vrhunske kvalitete koje su namijenjene svladavanju osnova iz područja znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike. Za prijavu na program Eureka ili Eurostars tvrtka traži partnere stručne u području umjetne inteligencije od kojih se očekuje razvoj softverskih komponenata za novi uređaj. Cilj je edukacijskog uređaja razvoj vještina budućnosti u djece i mladih ljudi kroz povezivanje softvera s realnošću.

Traže se partneri aktivni u području obnovljivih izvora energije

Španjolska jedinica lokalne samouprave traži partnere (regionalne uprave te tvrtke aktivne u području obnovljivih izvora energije) za podnošenje projektnog prijedloga u okviru poziva LIFE-CET-Clean Energy Transition. Cilj je otvorenog poziva osigurati jedinicama lokalne i područne (regionalne) uprave i samouprave kapacitete i znanja potrebna za provedbu održivih planova i strategija prema načelima energetske tranzicije. Od traženog partnera očekuje se da bude nositelj radnog paketa ili tehnološki partner u okviru radnog paketa.

 

Traže se partneri za recikliranje topljivih proteina, topljivih i netopljivih minerala i soli te ugljikovog dioksida

Škotska biotehnološka tvrtka traži partnere s dokazanom tehnologijom i sposobnošću recikliranja jednog od ili svih navedenih nusproizvoda proizvodnje:

  1. topljivi proteini
  2. minerali i soli
  3. ugljikov dioksid

MSP nastoji dodatno valorizirati komponente iz svojih sirovina. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o pružanju usluga, ugovora o tehničkoj suradnji, ugovora o proizvodnji ili komercijalnog ugovora s tehničkom pomoći.

 

Traže se nova rješenja i tehnologije u agro-fotonaponskim sustavima

Talijanska tvrtka izvođač je radova na postrojenjima za proizvodnju obnovljive energije u Italiji i inozemstvu te je u potrazi za inovativnim agroenergetskim rješenjima i tehnologijama (po mogućnosti na razini tehnološke spremnosti TRL=5) za kombiniranje poljoprivredne i energetske proizvodnje (agro-fotonaponski sustavi) u svojim pogonima.

Traže se inovativna i održiva rješenja za pakiranje hrane i pribora za ugostiteljstvo

Talijanska ugostiteljska tvrtka traži start-up ili scale-up tvrtke koje nude zelene materijale te inovativna i održiva rješenja za pakiranje pojedinačnih porcija hrane i pribora za ugostiteljstvo. Partneri će zajedno raditi na pilot projektu, a suradnja je predviđena u okviru ugovora o tehničkoj suradnji. Ovaj je zahtjev dio programa izazova otvorenih inovacija.

Slovenska tvrtka traži nova IT rješenja i proizvode

Slovenska tvrtka, specijalizirana za prodaju softvera i hardvera za automatizaciju u industriji, energetici, transportu i građevini, traži nova IT rješenja i proizvode za prodaju na tržištu Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Sjeverne Makedonije. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o trgovačkom zastupanju i/ili ugovora o distribuciji putem njihovih triju ureda u Ljubljani, Zagrebu i Beogradu.

Traže se proizvođači biofertilizatora ili biostimulatora

Španjolska tvrtka koja proizvodi i komercijalizira gnojiva, organska gnojiva, biofertilizatore, biostimulatore, pojačivače i stimulatore ishrane biljaka ima više od 35 godina na međunarodnom poljoprivrednom tržištu. Tvrtka je u potrazi za proizvođačima preparata i stimulatora na bazi mikroorganizama za poboljšanje ishrane biljaka, a suradnja je predviđena u okviru ugovora o proizvodnji ili ugovora o distribuciji.

X
Secured By miniOrange