IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- HORIZON-CL6-2022-FARM2FORK-02-04-two-stage: Traže se partneri specijalizirani za voćarstvo, vinogradarstvo ili agroekonomiku - Eurostars 240322 – Traži se partner za istraživanje bioraspoloživosti i omjera ortosilikatne kiseline u geotermalnom silicijevom dioksidu - Traže se nove tehnologije za proizvodnju poljoprivrednih i ekoloških proizvoda - Traže se partneri s tehnologijom za proizvodnju baterija - Traži se partner iz područja elektroničke industrije - Traže se dobavljači komponenata za energetske i vodne sustave - Traže se dobavljači rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve i kosilice

HORIZON-CL6-2022-FARM2FORK-02-04-two-stage: Traže se partneri specijalizirani za voćarstvo, vinogradarstvo ili agroekonomiku

Talijanska tvrtka za savjetovanje i planiranje koja posluje u poljoprivredno-prehrambenom sektoru koristi digitalne tehnologije za detekciju i obradu prostornih podataka i slika u poljoprivredi, u skladu s aktualnim europskim strategijama digitalne transformacije. Tvrtka traži europske partnere poput istraživačkih instituta specijaliziranih u području voćarstva, vinogradarstva i/ili agroekonomike za pridruživanje konzorciju u okviru programa Obzor Europa (prvi je rok 23. veljače 2022. godine).

Eurostars 240322 – Traži se partner za istraživanje bioraspoloživosti i omjera ortosilikatne kiseline u geotermalnom silicijevom dioksidu

Islandski MSP, pionir u ekstrakciji prirodnih minerala silicijevog dioksida iz geotermalne vode koja se koristi za proizvodnju certificiranih prirodnih zdravstvenih proizvoda (dodaci prehrani), traži partnere za prijavu za bespovratna sredstva u okviru programa Eurostars. Istraživanje je usmjereno na ortosilikatnu kiselinu u geotermalnom silicijevom dioksidu da bi se istražila bioraspoloživost i omjer ortosilikatne kiseline (OSA). Suradnja je predviđena u okviru istraživačkog ugovora.

Traže se nove tehnologije za proizvodnju poljoprivrednih i ekoloških proizvoda 

Španjolska poljoprivredna tvrtka iz Valencije ima više od 10 godina iskustva u poljoprivrednom sektoru. Tvrtka uzgaja svježe i sezonsko voće i povrće prema načelima moderne, napredne i održive poljoprivrede. Jedna je od prednosti koje tvrtka nudi u okviru projekta jačanje odnosa poljoprivrednika i potrošača, tako da se nabava proizvoda vrši izravno. Tvrtka je u potrazi za novim tehnikama uzgoja usjeva radi proširenja djelatnosti, a suradnja je predviđena u okviru ugovora o tehničkoj suradnji ili financijskog sporazuma.

Traže se partneri s tehnologijom za proizvodnju baterija

Talijanski MSP razvio je najsuvremeniji koncept litij-željezo-fosfatnih baterija. Misija je tvrtke postati proizvođač baterija. Tvrtka je u potrazi za europskim tvrtkama opremljenim svim proizvodnim tehnologijama potrebnim za proizvodnju baterija: proizvodnim linijama, specifičnim procesima poput laserskog zavarivanja, upravljanja podacima i slično.

Traži se partner iz područja elektroničke industrije

Njemačka tvrtka koja se bavi pročišćavanjem vode za građevinarstvo i procesnu industriju traži partnera specijaliziranog u području elektronike i razvoja softvera od kojeg se očekuje razvoj prijenosnog vodomjera za mjerenje električne vodljivosti, temperature i protoka vode. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o tehničkoj suradnji.

Traže se dobavljači komponenata za energetske i vodne sustave

Finska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u prodaji te instalaciji i održavanju energetskih i vodnih sustava koji se koriste u procesnoj industriji, zdravstvu i sustavima grijanja traži dobavljače komponenata, opreme i sustava ili dijelova sustava iz cijele Europe. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o distribuciji ili ugovora o pružanju usluga.

Traže se dobavljači rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve i kosilice

Slovenska tvrtka specijalizirana za prodaju opreme i strojeva za poljoprivredu i vrt traži proizvođače rezervnih dijelova za poljoprivredne strojeve i kosilice koji su zainteresirani za proširenje poslovanja na slovenskom tržištu. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o distribuciji.

X
Secured By miniOrange