Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Traže se partneri za projekt EUROSTARS: Razvoj AI sustava za odabir relevantnih studija i izdvajanje podataka za registraciju kemikalija i proizvoda prema REACH-u
- Obzor Europa – definiranje i klasifikacija ozbiljnih igara
- Francuska tvrtka traži ekološke odgovorne dobavljače ili proizvođače plastike i ambalaže
- Austrijska tvrtka aktivna u prehrambenoj industriji traži rješenja za ekstrakciju i pretvorbu/razgradnju industrijskog plina u bezopasne proizvode
- Portugalska tvrtka traži nove partnere koji nude rješenja za upravljanje energijom za sklapanje komercijalnog ugovora

Traže se partneri za projekt EUROSTARS: Razvoj AI sustava za odabir relevantnih studija i izdvajanje podataka za registraciju kemikalija i proizvoda prema REACH-u.

Njemački start-up specijaliziran za istraživanje i primjenu umjetne inteligencije (AI) udružio se s ugovornim laboratorijem, specijaliziranim za (ekotoksikološku) procjenu nanomaterijala kako bi se razvio AI alat za izdvajanje informacija iz dokumenata na prirodnom jeziku (tj. znanstvenih publikacija ili sažetaka). Osim toga, uspostavit će se online baza podataka o ekotoksikološkim krajnjim točkama nanomaterijala.

#Istraživači #Poduzetnici

Obzor Europa – definiranje i klasifikacija ozbiljnih igara.

Zaklada iz Latvije traži koordinatora i partnere za podnošenje projektne prijave na natječaj Obzor Europa HORIZON-CL2-2022-HERITAGE-01. Cilj je projekta analizirati različite definicije ozbiljnih igara i kao rezultat toga predložiti klasifikaciju tih igara. Traže se partneri obrazovne/istraživačke organizacije s poznavanjem lingvistike i iskustvom u objašnjavanju pojmova u području IKT-a da bi sudjelovali u procesu istraživanja i razvoja pojmova IKT sektora.

#Istraživači

Francuska tvrtka traži ekološke odgovorne dobavljače ili proizvođače plastike i ambalaže

Francuska tvrtka traži ekološki odgovornu ambalažu za svoje različite asortimane proizvoda. Specijalizirani su za dopunsku krmnu smjesu i njihovi proizvodi su: tekućine, pelete, kreme, gelovi, paste i sl. Traže kante, lonce, boce, bačve, tube i šprice u različitim veličinama, od aluminija, reciklirane plastike, biljnog materijala ili bilo kojeg drugog ekološki odgovornog materijala. Tvrtka želi sklopiti komercijalni ugovor s tehničkom pomoći.

#Poduzetnici

Austrijska tvrtka aktivna u prehrambenoj industriji traži rješenja za ekstrakciju i pretvorbu/razgradnju industrijskog plina u bezopasne proizvode

Start-up smješten u regiji Donja Austrija proizvodi i prodaje prehrambene proizvode dobivene preradom sjemenki voća. Traži rješenje za vakuumski kompresor za transport štetne mješavine plinova iz reaktora i korak naknade obrade koji je pretvara u ekološki prihvatljive netoksične proizvode. Dodatni uvjet je da se svi nusproizvodi lako odlažu. Tvrtka traži ugovor o tehničkoj, proizvodnoj ili istraživačkoj suradnji.

 

#Istraživači #Poduzetnici

Portugalska tvrtka traži nove partnere koji nude rješenja za upravljanje energijom za sklapanje komercijalnog ugovora.

Portugalsko malo i srednje poduzeće (MSP) s 20-godišnjim iskustvom u tehničkoj analizi, projektiranju, savjetodavnim uslugama krajnjim korisnicima/ulagačima i provedbi upravljanja energijom u zgradama, industriji i logici traži nove inovativne proizvode (kontrolnu opremu i softver, senzore i mjerne uređaje) koje bi mogao dodati u svoj portfelj ponude. Tvrtka traži od privatnih subjekata da sklope ugovor o trgovačkom zastupanju.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange