Izdvojeni EEN profili za suradnju

- EUROSTARS projekt – traži se krajnji korisnik ili proizvođač aluminijskih dijelova za projekt EUROSTARS, čiji je cilj poboljšati značajke materijala, zahvaljujući procesu čiste mikro-lučne oksidacije - Traže se partneri za EUROSTARS projekt. Razvoj UI sustava za odabir važnih istraživanja i izvlačenje podataka za prijavu kemikalija i proizvoda sukladno s Uredbom REACH. - Kućni sustavi zaštite i dobrobiti za starije - Traže se programeri za upravljanje sustavom ronilačkog centra, temeljenom na oblaku - Nizozemski proizvođač hrane traži održiviju alternativu za pakiranje APET ambalažom

EUROSTARS projekt – traži se krajnji korisnik ili proizvođač aluminijskih dijelova za projekt EUROSTARS, čiji je cilj poboljšati značajke materijala, zahvaljujući procesu čiste mikro-lučne oksidacije

Francuski MSP specijaliziran u premazu pomoću mikro-lučne oksidacije (MAO), što omogućava industrijskim aeronautičkim dijelovima dosegnuti bolja mehanička i kemijska svojstva, želi prilagoditi ovaj proces usklađivanja s Uredbom REACH i u ostalim sektorima. Tvrtka traži krajnjeg partnera-korisnika da priloži prijedlog za EUROSTARS, s ciljem da prilagodi proces dijelovima koji nisu namijenjeni za druge primjene: prijevoz, medicina, hidraulika…

#Istraživači #Poduzetnici

Traže se partneri za EUROSTARS projekt. Razvoj UI sustava za odabir važnih istraživanja i izvlačenje podataka za prijavu kemikalija i proizvoda sukladno s Uredbom REACH.

Njemačka start-up tvrtka koja specijalizira u istraživanju i primjeni UI (umjetne inteligencije) se udružila s ugovornim laboratorijem, specijaliziranim u (ekotoksikološkoj) procjeni nanomaterijala kako bi razvili UI alat za izvlačenje informacija iz dokumenata na prirodnom jeziku (npr. znanstvene publikacije ili sažetci). Štoviše, osnovat će se online baza o ekotoksikološkoj krajnjoj točki nanomaterijala.

#Istraživači #Poduzetnici

Kućni sustavi zaštite i dobrobiti za starije

Tvrtka Basque traži ICT partnera koji će razviti sigurnosno rješenje pod komercijalnim ugovorom s tehničkom podrškom.

#Poduzetnici

Traže se programeri za upravljanje sustavom ronilačkog centra, temeljenom na oblaku

Mali MSP iz sjeverne Njemačke razvio je rješenje za upravljanje softwareom, točnije osmišljeno za potrebe ronilačkih centara, trgovina, škola za surfanje i škola letenja zmajem. Temeljeno je na oblaku te se može koristiti na mreži i van mreže, što znači da je u potpunosti bez papirologije i s time učinkovito koristi resurse. Ovaj inovativni sustav je dostupan u više jezika te se može koristiti u cijelom svijetu. Već se nalazi na tržištu, a tvrtka traži software developere s vještinama u određenim programskim jezicima.

#Poduzetnici

Nizozemski proizvođač hrane traži održiviju alternativu za pakiranje APET ambalažom

Nizozemski proizvođač ohlađenih slanih prehrambenih proizvoda traži alternativne materijale za svoja pakiranja koji će ostavljati manji ekološkim otisak. Traže se tvrtke u okviru komercijalnog ugovora s tehničkom podrškom ili ugovorom o poslovno-tehničkoj suradnji.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange