IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Traže se partneri za istraživanje i razvoj video nadzornog modula sigurnih kuća za detekciju provala i ranih faza požara čak i u mrtvim kutovima video nadzora - Traži se softversko rješenje za modeliranje opskrbnog i nabavnog lanca - Nudi se podatkovna platforma za olakšanu razmjenu informacija između pružatelja zdravstvenih usluga - Traže se dječji proizvodi za internetsku distribuciju - Švedska tvrtka traži dobavljača kvalitetnih organskih, sirovih namirnica - Brzo rastući proizvođač visoko kvalitetnih medicinskih uređaja traži inovativne medicinske i kirurške proizvode za distribuciju - Traže se partneri za razvoj i istraživanje prirodnih proizvoda za proizvodnju voća i povrća bez kemijskog zagađenja - Traže se partneri iz prehrambene industrije radi inovacija u projektu antibakterijske proizvodnje hrane

Traže se partneri za istraživanje i razvoj video nadzornog modula sigurnih kuća za detekciju provala i ranih faza požara čak i u mrtvim kutovima video nadzora

Istraživački institut u području informacijsko-komunikacijske tehnologije, financiran od južnokorejske vlade, je razvio tehnologiju sigurnosnih zvučnih senzora. Temeljem te tehnologije, u svrhu prijave na EUREKA projekt zatvorenog video nadzora ili mrežnih kamera u pametnim kućama za otkrivanje provala i požara u ranim fazama čak i u mrtvim kutovima video nadzora, institut je u potrazi za drugim istraživačkim i razvojnim partnerima. Očekivano trajanje istraživačkog projekta je tri godine, a rok za prijavu EUREKA projekta je kolovoz 2016.

Traži se softversko rješenje za modeliranje opskrbnog i nabavnog lanca

Multinacionalna tvrtka iz Belgije, koja prodaje potrošačku robu, traži „plug-in“ softversko rješenje koje omogućuje učinkovito planiranje opskrbnog i nabavnog lanca. Traži se pružatelj softverskog rješenja radi tehničke suradnje ili licence.

Nudi se podatkovna platforma za olakšanu razmjenu informacija između pružatelja zdravstvenih usluga

Poduzetnik iz Velike Britanije s više od 20 godina iskustva u upravljanju podataka je razvio platformu za povezivanje podataka zdravstvenog sustava i socijalne skrbi koja koristi „peer-to-peer“ skalabilnu arhitekturu u sigurnom i učinkovitom režimu s višerazinskim potvrdama. Traže se partneri s iskustvom u zdravstvenom sustavu i socijalnoj skrbi za zajedničko ulaganje ili komercijalni ugovor uz tehničku pomoć pri implementaciji platforme.

Traže se dječji proizvodi za internetsku distribuciju

Danska tvrtka je u potrazi za distributerima ekološko prihvatljivih proizvoda za djecu radi prodaje istih putem njihove web trgovine. Traže se proizvodi koji su djeci potrebni u prvim godinama života, npr. dječja kolica, auto sjedalice, igračke, krevetići, dječji nadzorni monitori.

Švedska tvrtka traži dobavljača kvalitetnih organskih, sirovih namirnica

Švedska tvrtka, koja se nalazi na otoku Gotland, je proizvođač i preprodavač različite organske hrane. Tvrtka traži dobavljače organskih namirnica poput kokosovog šećera, kukuruza kokičara, oraha, raznih biljnih ulja, brašna, suhog voća, kokosovog ulja, itd. Proizvode će prodavati u vlastitoj web trgovini, ali i preko drugih preprodavača u Švedskoj pod istim trgovačkim imenom. Traži se ugovor o proizvodnji.

Brzo rastući proizvođač visoko kvalitetnih medicinskih uređaja traži inovativne medicinske i kirurške proizvode za distribuciju

Tvrtka iz Velike Britanije sa dugogodišnjim iskustvom, specijalizirana za projektiranje, razvoj i proizvodnju visoko kvalitetnih medicinskih, kirurških, anestezijskih te respiratornih uređaja i opreme, je dobavljač nacionalnog britanskog bolničkog sustava te privatnih bolnica. Tvrtka traži nove i inovativne proizvode uz distribucijski ugovor radi proširenja svoje trenutne ponude.

Traže se partneri za razvoj i istraživanje prirodnih proizvoda za proizvodnju voća i povrća bez kemijskog zagađenja

Španjolska tvrtka je razvila tehnologiju za uzgoj voća i povrća bez kemijskog zagađenja pomoću inovativnih bioloških proizvoda, biostimulanasa, proizvedenih od biljnih i mineralnih ekstrakata. Traže se partneri za razvoj novih rješenja koja su u skladu sa specifičnim potrebama ili partner koji su zainteresirani za zajedničko rješavanje istraživačkih i razvojnih ideja ili projekata za nove proizvode ili primjene. Traži se istraživačka suradnja, tehnička suradnja ili tehničko-komercijalni sporazum.

Traže se partneri iz prehrambene industrije radi inovacija u projektu antibakterijske proizvodnje hrane

Nizozemska istraživačko-razvojna organizacija pokreće jedinstveni istraživački projekt za razvoj novih antibakterijskih rješenja koja koriste nove strategije prirodnog antibakterijskog očuvanja hrane. Traže se razni partneri, od dobavljača prirodnih namirnica do proizvođača hrane, radi sporazuma o istraživačkoj suradnji.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange