Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Traže se podizvođači u elekroenergetskom sektoru - Traže se dobavljači visokokvalitetnih tehnoloških uređaja - Traže se proizvođači prehrambenih proizvoda - Traže se partneri za suradnju iz Europe

Traže se podizvođači u elekroenergetskom sektoru

Andersson&Sjöblom Technical Management Group, ASTM Group, je konzultantska tvrtka u građevinskoj industriji koja nudi tehničku podršku visoke razine u građevinskoj industriji s posebnim naglaskom na infrastrukturu, električnu energiju i željeznički sektor. Tvrtka traži strane podizvođače u elektroenergetskom sektoru za projekte u Švedskoj.

#Poduzetnici

Traže se dobavljači visokokvalitetnih tehnoloških uređaja

Mađarska tvrtka usredotočena je na visokokvalitetne tehnološke proizvode, uključujući telekomunikacijske uređaje, IT proizvode, dodatke za pametne kuće i potrošačku elektroniku kao što su televizori, igraće konzole i bežične slušalice. Uz stalno praćenje trendova u nastajanju, tvrtka gradi svoj portfelj proizvoda kako bi zadovoljila stroge standarde kvalitete. Za trgovanje ovim proizvodima tvrtka traži pouzdane dobavljače iz EU s kojima može uspostaviti dugoročno strateško partnerstvo.

#Poduzetnici

Traže se proizvođači prehrambenih proizvoda

Belgijska tvrtka specijalizirana u prehrambenom sektoru nudi trgovačko zastupanje u Belgiji te drugim izvoznim tržištima, posebice u Nizozemskoj i Luksemburgu. Također, tvrtka je u kontaktu s distributerima hrane i traži proizvođače hrane, a u suradnja je predviđena u okviru ugovora o proizvodnji.

#Poduzetnici

Traže se partneri za suradnju iz Europe

Njemački MSP s iskustvom od 2010. godine u proizvodnji hladno prešanog ulja iz sjemenki grožđa u organskoj i konvencionalnoj kvaliteti nastoji proširiti svoje poslovanje na druge zemlje u EU te stoga traži nove partnere.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange