Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Traže se proizvođači kamilice i barske metvice
- Traže se partneri za proširenje proizvodnih kapaciteta tvrtke koja se bavi proizvodnjom uređaja za istraživanje tala
- Traže se partneri za suradnju s tvrtkom koja proizvodi hladna prešana ulja iz sjemenki grožđa
- Traže se proizvođači prehrambenih proizvoda

Traže se proizvođači kamilice i barske metvice

Španjolska tvrtka specijalizirana za proizvodnju, pakiranje i distribuciju vrhunskih čajeva traži proizvođače kamilice i barske metvice iz Europske unije. Suradnja je predviđena u okviru ugovora s dobavljačem.

#Poduzetnici

Traže se partneri za proširenje proizvodnih kapaciteta tvrtke koja se bavi proizvodnjom uređaja za istraživanje tala

Nizozemska tvrtka razvija, proizvodi i dobavlja uređaje i instrumente za istraživanje tala na kopnu i moru koji se uglavnom temelje na metodi ispitivanja statičkim prodiranjem (engl. Cone Penetration Test (CPT)). Tvrtka je znatno narasla tijekom posljednjih nekoliko godina, a sada traži partnere s ciljem proširenja svojih proizvodnih kapaciteta kroz outsourcing, zajedničko ulaganje ili djelomično preuzimanje.

#Poduzetnici

Traže se partneri za suradnju s tvrtkom koja proizvodi hladna prešana ulja iz sjemenki grožđa

Njemački MSP, s iskustvom od 2010. godine u proizvodnji hladnog prešanog ulja iz sjemenki grožđa iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja, želi proširiti svoje poslovanje u drugim zemljama EU-a te stoga traži nove partnere.

#Poduzetnici

Traže se proizvođači prehrambenih proizvoda

Belgijska tvrtka specijalizirana za prehrambeni sektor nudi komercijalno zastupanje u Belgiji i na drugim izvoznim tržištima, posebice u Nizozemskoj i Luksemburgu. Također, tvrtka je u kontaktu s distributerima hrane i traži proizvođače hrane prema ugovoru o proizvodnji.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange