Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Slovenska tvrtka koja posjeduje inovativne tehnologije za sanaciju tla traži partnere za prijavu na buduće natječaje programa Obzor 2020
- Traže se partneri za suradnju s rumunjskom tvrtkom aktivnom u području rezervnih dijelova i vrtne opreme
- Traže se korisnici prilagođenog softvera i partneri za ulaganje u informatičku tvrtku

Slovenska tvrtka koja posjeduje inovativne tehnologije za sanaciju tla traži partnere za prijavu na buduće natječaje programa Obzor 2020

Slovenska tvrtka razvila je inovativno rješenje za sanaciju tla, u kojem se toksični zagađivači poput olova i arsena uklanjaju iz onečišćenog tla s učinkovitošću do 95 %. Tehnologija omogućuje tlo za sigurnu proizvodnju hrane i može se koristiti u različitim sektorima/okruženjima. Za daljnji razvoj i nadogradnju tehnologije traže se tvrtke, istraživačke institucije i drugi industrijski partneri za podnošenje projektnih prijedloga za buduće natječaje programa Obzor 2020.

#Istraživači #Poduzetnici

Traže se partneri za suradnju s rumunjskom tvrtkom aktivnom u području rezervnih dijelova i vrtne opreme

S 10 godina iskustva u veleprodaji rezervnih dijelova i vrtnog alata i pribora, rumunjska tvrtka iz Transilvanije spremna je ući na nova tržišta i traži bugarske, hrvatske, mađarske i slovenske tvrtke zainteresirane za suradnju u okviru ugovora o trgovačkom zastupanju.

#Poduzetnici

Traže se korisnici prilagođenog softvera i partneri za ulaganje u informatičku tvrtku

Portugalska tvrtka, osnovana 2019. godine, specijalizirana je za razvoj softvera, mrežnih i mobilnih aplikacija, dokaza koncepta, softverskih programa za upravljanje i platformi za pametne gradove. Radi na principu Agile Scrum metodologije. Tvrtka je razvila web i mobilnu platformu koja objedinjuje CRM, ERP i SCM alate koji su potpuno prilagodljivi svakom poslovnom području.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange