Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Traže se distributeri poljoprivrednog sjemena obloženog bakterijama iz roda Rhizobium
- Traže se distributeri duboko smrznute svježe tjestenine
- Traže se partneri za distribuciju ekološkog meda i pčelinjih proizvoda
- Traže se partneri za distribuciju mliječnih proizvoda

Traže se distributeri poljoprivrednog sjemena obloženog bakterijama iz roda Rhizobium

Austrijska istraživačka tvrtka osmislila je specijalan tretman poljoprivrednog sjemena koji se sastoji od oblaganja istog bakterijama iz roda Rhizobium (Rhizobium leguminosarum Biovar viciae) koje imaju pozitivan učinak na povećanje prinosa kulture. Tvrtka je zainteresirana za sklapanje partnerstva, u okviru ugovora o trgovačkom zastupanju, s tvrtkama aktivnim u području proizvodnje poljoprivrednog sjemena i distributerima poljoprivrednih proizvoda.

#Poduzetnici

Traže se distributeri duboko smrznute svježe tjestenine

Tvrtka specijalizirana za proizvodnju duboko smrznute svježe tjestenine koristi samo najkvalitetniju durum pšenicu, svježa, pasterizirana jaja, sir uvezen izravno iz Italije i druge sezonske sastojke posebno uvezene iz cijelog svijeta. Tvrtka je u potrazi za distributerima svojih proizvoda u zapadnoj i središnjoj Europi.

#Poduzetnici

Traže se partneri za distribuciju ekološkog meda i pčelinjih proizvoda

Portugalski MSP specijaliziran je za proizvodnju, pakiranje i trgovinu različitim vrstama prirodnih pčelinjih proizvoda. Tvrtka posjeduje certifikat ekološke proizvodnje (PT-BIO-05) i industrijski certifikat (PT N 3557 – CE) te traži međunarodne partnere za distribuciju svojih proizvoda. Suradnja je predviđena u okviru ugovora o distribuciji ili ugovora o trgovačkom zastupanju.

#Poduzetnici

Traže se partneri za distribuciju mliječnih proizvoda

Bugarski proizvođač tradicionalnih bugarskih mliječnih proizvoda želi započeti dugoročnu poslovnu suradnju s distributerima, veleprodajnim prodavačima, proizvođačima hrane i drugim potencijalnim kupcima i opskrbljivati ​​ih bugarskim jogurtom vrhunske kvalitete. Tvrtka je zainteresirana za suradnju sa svim zemljama EU.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange