Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Traže se partneri za formiranje konzorcija u okviru Poziva HORIZON-MISS-2022-SOIL-01-10: Innovations for soil improvement from bio-waste
- Traže se dobavljači staklene ambalaže za različite vrste pića
- Talijanska tvrtka nudi svoje distribucijske i komercijalne usluge potencijalnom dobavljaču
- Traže se dobavljači otpadnih materijala

Traže se partneri za formiranje konzorcija u okviru Poziva HORIZON-MISS-2022-SOIL-01-10: Innovations for soil improvement from bio-waste

Slovačka tvrtka, osnovana 2016. godine, usmjerena je na ekološki prihvatljiva rješenja u područjima obrade otpada, bioprocesa, biogoriva, regeneracije tla, rekonstrukcije neiskorištenih brownfield zemljišta i reciklabilne ambalaže itd. Tvrtka je u potrazi za konzorcijem ili koordinatorom projekta za podnošenje projektnog prijedloga na Poziv HORIZON-MISS-2022-SOIL- 01-10: Inovacije za poboljšanje tla od biootpada.

#Istraživači #Poduzetnici

Traže se dobavljači staklene ambalaže za različite vrste pića

Francuska tvrtka specijalizirana za proizvodnju voćnih sokova, cidera, bezalkoholnih gaziranih pića te limunada, piva i raznih gaziranih aperitiva traži dobavljače staklenih boca. Tvrtka traži partnere koji mogu osigurati staklene bijele boce od 1 L i 75 cl i zelene staklene boce od 75 cl.

#Poduzetnici

Talijanska tvrtka nudi svoje distribucijske i komercijalne usluge potencijalnom dobavljaču

Talijanska tvrtka, smještena u sicilijanskoj pokrajini Trapani, djeluje u sektoru energetske učinkovitosti, s proizvodima visoke kvalitete koji doprinosu zaštiti okoliša. Tvrtka ima za cilj djelovati kao agent ili distributer za strane dobavljače koji su zainteresirani za uvođenje svojih proizvoda u Italiju.

#Poduzetnici

Traže se dobavljači otpadnih materijala

Grčka tehnološka start-up tvrtka radi u području industrijskih minerala i metala, materijala i energije. Tvrtka je u potrazi za partnerima koji mogu osigurati  višestruke izvore otpadnih materijala kao što su ostaci boksita, ostaci iz industrije metala ili čelika, cigle i pločice i drugi otpad od rušenja, stakleni otpad i leteći pepeo iz spaljivanja biomase. Tvrtka mora imati ugovor o nabavi.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange