Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Njemačko Sveučilište primijenjenih znanosti traži proizvođača u okviru Poziva HORIZON-CL5-2022-D3-03-07
- Rumunjska razvojna agencija traži Start-up tvrtke i MSP-ove za stvaranje inovativnih projekata
- Portugalski proizvođač traži distributere i trgovačke zastupnike na europskom tržištu za raspon zdravih, organskih, prirodnih i održivih prehrambenih proizvoda
- Globalni akceleratorski program u području energetike traži start-up i scale-up tvrtke s novim tehnologijama

Njemačko Sveučilište primijenjenih znanosti traži proizvođača u okviru Poziva HORIZON-CL5-2022-D3-03-07

Njemačko sveučilište primijenjenih znanosti traži proizvođača anorganskog gnojiva da se pridruži projektnom prijedlogu o algalnim gorivima iz anorganskih tokova otpadnih voda. (HORIZONTALNO-CL5-2022-D3-03-07/ Razvoj algi i obnovljivih goriva nebiološkog podrijetla) Partner treba biti stručan, pružiti podatke i uzorke u pogledu tokova otpadnih voda iz anorganskih gnojiva.

#Istraživači #Poduzetnici

Rumunjska razvojna agencija traži Start-up tvrtke i MSP-ove za stvaranje inovativnih projekata

Rumunjska tvrtka traži suradnju s organizacijama zainteresiranima za proizvodnju najsuvremenijih proizvoda za različite inovativne ideje, ili koje već imaju konkretne tehnološke proizvode, ali žele poboljšanje. Njihove usluge poslovnog razvoja i iskustvo s projektima usmjereni su na osnivanje start-up tvrtki, MSP-ova, nevladinih organizacija i ustanova za istraživanje i razvoj iz cijelog svijeta koje žele izgraditi inovativne projekte koristeći ugrađene tehnologije u okviru sporazuma o suradnji u području istraživanja i razvoja.

#Istraživači #Poduzetnici

Portugalski proizvođač traži distributere i trgovačke zastupnike na europskom tržištu za raspon zdravih, organskih, prirodnih i održivih prehrambenih proizvoda

Portugalska tvrtka, zainteresirana da svojim kupcima ponudi nove zdrave i održive proizvode koji u nekim zemljama još uvijek nisu lako dostupni, otvorena je za uspostavu jednog od sljedećeg: ugovor s trgovačkim zastupnikom s partnerom koji bi svoje proizvode predstavljao na međunarodna tržišta i/ili distributera za prodaju svojih proizvoda međunarodnim tržištima temeljem sporazuma o distribucijskim uslugama.

#Poduzetnici

Globalni akceleratorski program u području energetike traži start-up i scale-up tvrtke s novim tehnologijama

Finski tehnološki centar s međunarodnim partnerima u energetskoj tehnologiji traži nove tehnologije kod start-up i rastućih tvrtki za akceleratorski poslovni program u energetskom sektoru. Mogu prijaviti sve start-up i rastuće tvrtke s tehnologijom u ranoj fazi ili fazi rasta u energetskom sektoru, kao i start-up poduzeća u područjima vezanim uz energetski sektor. Moguće vrste suradnje mogu biti financijski i licencni ugovor te tehnička suradnja.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange