Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Poziv za CET partnerstvo 1 / Rekuperacija toplinske energije iz otpadnih voda: HERO-WASTE
- Nizozemski MSP koji se bavi biopesticidima traži konzorcijske partnere za projekt EUROSTARS/EUREKA
- Međunarodni program otvorenih inovacija traži novoosnovana i rastuća poduzeća koja nude tehnološka rješenja za poticanje sudjelovanja i uključivanja na fizičkim i hibridnim radnim mjestima
- Bugarski proizvođač traži dobavljača održive ambalaže

Poziv za CET partnerstvo 1 / Rekuperacija toplinske energije iz otpadnih voda: HERO-WASTE

Glavna svrha ovog projekta je odrediti potencijal rekuperacija toplinske energije iz otpadnih voda u različitim točkama postrojenja za pročišćavanje komunalnih otpadnih voda s pilot verzijom sustava za rekuperaciju toplinske energije koji uključuje toplinsku pumpu i izmjenjivač topline te predložiti optimalnu točku za rekuperaciju toplinske energije i procijeniti moguća područja uporabe rekuperirane toplinske energije unutar komunalnih otpadnih voda.

#Istraživači #Poduzetnici

Nizozemski MSP koji se bavi biopesticidima traži konzorcijske partnere za projekt EUROSTARS/EUREKA

Nizozemski MSP koji se bavi sinergističkim biopesticidima priprema EUROSTARS prijedlog i traži partnere za osnivanje konzorcija (rok za prijavu 9. ožujak). Cilj projekta je razviti sredstvo za zaštitu bilja na temelju enzima za kontrolu gljiva (Botrytis/nekrotrofna gljiva) u određenim kulturama (potrebno odrediti).  Rok za prijavu je 18. siječnja 2023.

#Istraživači #Poduzetnici

Međunarodni program otvorenih inovacija traži novoosnovana i rastuća poduzeća koja nude tehnološka rješenja za poticanje sudjelovanja i uključivanja na fizičkim i hibridnim radnim mjestima

Talijanska poduzeća koja sudjeluju u međunarodnom programu otvorenih inovacija traže novoosnovana i rastuća poduzeća koja nude tehnološka rješenja, alate i metodologije za transformaciju fizičkih i hibridnih radnih mjesta, jačanje angažmana, uključenosti, dobrobiti i stvaranja radnih zajednica. Sva bi se rješenja trebala usredotočiti na inovacije usmjerene na ljude i imati minimalno 4 razine tehnološke spremnosti (TRL). Sudjelovanje u programu je besplatno te je predviđena istraživačka i/ili komercijalna suradnja partnera.

#Poduzetnici

Bugarski proizvođač traži dobavljača održive ambalaže

Bugarski proizvođač visokokvalitetne morske soli traži dobavljača održive ambalaže za svoj vrhunski proizvod – Fleur de Sel (sol). Tvrtka ima više od 15 godina iskustva u proizvodnji soli. Sada razvija novi proizvod – najkvalitetniju morsku sol za maloprodajno tržište. Tvrtka teži spajanju visokokvalitetnog proizvoda i održive ambalaže.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange