Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Francuski centar za istraživanje i razvoj sa stručnim znanjem u području sigurnih i održivih vozila i infrastruktura želi se pridružiti konzorciju Obzor Europa (Cluster 5 Destination 6)
- Španjolski MSP traži konzorcijskog partnera koji proizvodi tikvice ili slične usjeve (Eurostars-3)
- Talijanski proizvođač drvenih polugotovih proizvoda traži dobavljače šperploče
- Španjolska tvrtka specijalizirana za održiva bio gnojiva traži partnere zainteresirane za ulazak na španjolsko tržište

Francuski centar za istraživanje i razvoj sa stručnim znanjem u području sigurnih i održivih vozila i infrastruktura želi se pridružiti konzorciju Obzor Europa (Cluster 5 Destination 6)

Transpolis je centar za inovacije i razvoj u području sigurnih i održivih vozila i infrastruktura. Žele pronaći partnere koji već pripremaju prijedlog programa Obzor Europa te im se pridružiti  i doprinijeti projektnom prijedlogu.

#Istraživači #Poduzetnici

Španjolski MSP traži konzorcijskog partnera koji proizvodi tikvice ili slične usjeve (Eurostars-3)

Španjolski MSP, proizvođač gnojiva, traži partnera za prijavu na poziv u okviru programa Eurostars-3. Cilj projekta je razviti tretmane temeljene na kontroli i prevenciji lisnih uši, kao i virusa koje oni nose, u tikvicama. Traženi partner bi trebala biti tvrtka koja ima veću proizvodnju takvih usjeva za testiranje proizvoda razvijenih u okviru projekta.

#Istraživači #Poduzetnici

Talijanski proizvođač drvenih polugotovih proizvoda traži dobavljače šperploče

Sicilijanska tvrtka traži dobavljače šperploče bilo koje vrste drva, kvalitete BB\CC sljedećih dimenzija: 3x228x1220 mm\9x2280x1220 mm\16.5x2440x1220 mm, prema ugovoru s dobavljačem.

#Poduzetnici

Španjolska tvrtka specijalizirana za održiva bio gnojiva traži partnere zainteresirane za ulazak na španjolsko tržište

Španjolska tvrtka specijalizirana za proizvodnju i distribuciju ekoloških poljoprivrednih sirovina koje se koriste kao bio gnojiva, traži nove partnere na temelju komercijalnog sporazuma kako bi im pomogli dosegnuti španjolsko tržište i povećati portfelj proizvoda.

#Poduzetnici

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange