IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- Proizvodnja baterijskih ćelija i/ili baterija na temelju zadanih specifikacija - Traže se dobavljači drva za ogrjev - Traže se proizvođači i dobavljači govedine, svinjetine, piletine i puretine - Danska tvrtka traži proizvođača metalnih proizvoda za domaćinstvo - Traži se učinkovit način prikupljanja golf loptica na vodenoj površini

Proizvodnja baterijskih ćelija i/ili baterija na temelju zadanih specifikacija

Istraživački i razvojni mali i srednji poduzetnik iz Mađarske je razvio i namjerava komercijalizirati električni (hibridni) koncept bespilotnog helikoptera. Baterije su ključni element ove električne i hibridne tehnologije te je stoga presudno smanjiti težinu baterija.
Traže se partneri iz Europe i Sjedinjenih Američkih Država koji su u mogućnosti proizvoditi pojedinačne baterije ili baterijske ćelije prema odgovarajućim zadanim parametrima. Traži se ugovor o proizvodnji ili komercijalni ugovor s tehničkom asistencijom.

Traže se dobavljači drva za ogrjev

Francuska tvrtka traži europske dobavljače bukvinog drva za ogrjev. Traži se dugoročno partnerstvo sa stranim dobavljačem uz sporazum o distribuciji.

Traže se proizvođači i dobavljači govedine, svinjetine, piletine i puretine

Ciparska tvrtka, čija je glavna djelatnost izvoz prehrambenih proizvoda (smrznuto meso, riba), je u potrazi za europskim proizvođačima i dobavljačima govedine, svinjetine, piletine i puretine kojima bi pružila svoje usluge na drugim tržištima preko komercijalnog agencijskog ugovora ili ugovora o uslugama distribucije.

Danska tvrtka traži proizvođača metalnih proizvoda za domaćinstvo

Danska tvrtka, koja se bavi prodajom različitih proizvoda za domaćinstvo kojima je dizajn i funkcija u fokusu, traži proizvođača metalnih proizvoda za njihovu ponudu. Traži se sporazum o proizvodnji alata za roštilj od nehrđajućeg čelika, roštilj vilica, roštilj kliješta, roštilj lopatica, kao i držača svijeća od mjedi i željeza.

Traži se učinkovit način prikupljanja golf loptica na vodenoj površini

Češki golf hotel je u potrazi za tehnologijom ili uređajem koji može prikupljati golf loptice koje upadnu u hotelski ribnjak. Trenutno se prikupljanje vrši na težak, skup i spor način. Prikupljanje golf loptica mora biti mehanizirano ili automatizirano te tehnologija mora biti testirana i spremna za uporabu. Traži se komercijalni ugovor s tehničkom asistencijom.

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange