Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Traže se konzorcijski partneri za prijavu na poziv HORIZON-CL4-2024-HUMAN-01: Etički razvoj digitalnih i industrijskih tehnologija usmjerenih na čovjeka
- Sastavnica belgijskog sveučilišta traži konzorcijske partnere za prijavu na poziv HORIZON-CL4-2024-RESILIENCE-01-36: Napredni biomaterijali za zdravstvenu skrb (IA)
- Slovenska tvrtka nudi usluge prijevoza i traži partnere za suradnju
- Traže se distributeri inovativnih i hranjivih deserata od smrznutog voća na štapiću

Traže se konzorcijski partneri za prijavu na poziv HORIZON-CL4-2024-HUMAN-01: Etički razvoj digitalnih i industrijskih tehnologija usmjerenih na čovjeka

Poljski institut za inovativne tehnologije planira stvoriti platformu AI.Match – napredni sustav za automatsko usklađivanje i konfiguraciju modela strojnog učenja (ML) i umjetne inteligencije (AI) za različite vrste podataka i različite potrebe korisnika. Ključni aspekt AI.Match platforme je osigurati robusnost, sigurnost i pouzdanost sustava umjetne inteligencije u stvarnim uvjetima. Traži se konzorcijski partneri: koordinator i partner koji bi bio zadužen za diseminaciju rezultata projekta.

#Istraživači #Poduzetnici

Sastavnica belgijskog sveučilišta traži konzorcijske partnere za prijavu na poziv HORIZON-CL4-2024-RESILIENCE-01-36: Napredni biomaterijali za zdravstvenu skrb (IA)

Sastavnica belgijskog sveučilišta traži konzorcijske partnere za prijavu na poziv HORIZON-CL4-2024-RESILIENCE-01-36: Napredni biomaterijali za zdravstvenu skrb (IA). Sastavnica sveučilišta specijalizirana je za translacijska istraživanja biomaterijala za zubne proteze, „od stola do klinike“. Traže se konzorcijski partneri koji svojom stručnošću mogu doprinijeti navedenom pozivu.

#Istraživači #Poduzetnici

Slovenska tvrtka nudi usluge prijevoza i traži partnere za suradnju

Slovenska tvrtka, koja se bavi prijevozom i logistikom, ima pogone u Sloveniji, Austriji i Njemačkoj te skladišta u Srednjoj Europi. Tvrtka nudi usluge prijevoza te traži nove partnere iz EU i šire. Tvrtka se bavi uslugama domaćeg i međunarodnog transporta te svojim kupcima nudi izvorne govornike, s više od 25 godina iskustva u prijevozu, logistici i skladištenju kako bi osigurala visoku kvalitetu rada.

#Poduzetnici

Traže se distributeri inovativnih i hranjivih deserata od smrznutog voća na štapiću

Tvrtka proizvodi inovativne smrznute voćne deserte na štapiću koji se izrađuju tehnologijom tzv. šok zamrzavanja, metodom brzog zamrzavanja voća izlaganjem vrlo niskim temperaturama u kratkom vremenskom razdoblju. Ova metoda pomaže u očuvanju teksture, okusa i nutritivnog sadržaja voća. Nutritivna vrijednost je očuvana dok je gubitak vitamina i drugih hranjivih tvari sveden na minimum. Tvrtka traži partnere za distribuciju svojih proizvoda njihovim postojećim kupcima te partnere koji bi im pomogli proširiti se na nova tržišta.

#Poduzetnici

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange