Izdvojeni EEN profili za suradnju

- HITNO: Nizozemska medicinska tvrtka traži projektne partnere za poboljšanje novog želučanog balona
- Turska turistička tvrtka traži partnere za svoj konzorcij na temu “DIGITAL-2023-CLOUDDATA-AI-05-CULTHERITAGE: Podatkovni prostor za kulturnu baštinu”
- Poljska tvrtka traži distributere za svoje proizvode na bazi kolostruma i traži nove sirovine u prirodnoj medicine, dodacima prehrani i kozmetici
- Talijanska tvrtka vodeća u tehnikama optičke mikroskopije super rezolucije, traži suradnju i partnerstva za proširenje svoje tehnologije u biološkim istraživanjima i kliničkim medicinskim poljima

HITNO: Nizozemska medicinska tvrtka traži projektne partnere za poboljšanje novog želučanog balona

Nizozemska medicinska tvrtka traži partnere za prijavu na Eurostars natječaj. Cilj je poboljšali hidrogel želučani balon za liječenje pretilosti i automatizirati proizvodnju temeljenu na dobroj proizvođačkoj praksi (DPP). Predviđene partnerske tvrtke trebale bi biti aktivne u područjima 3D ispisa malih predmeta, po mogućnosti hidrogelova i/ili automatizacije DPP proizvodnog procesa. Tvrtka planira predati prijedlog za 6. poziv programa Eurostars-3, rok za prijavu je 14. ožujka 2024. Predviđena je istraživačka suradnja.

#Istraživači #Poduzetnici

Turska turistička tvrtka traži partnere za svoj konzorcij na temu “DIGITAL-2023-CLOUDDATA-AI-05-CULTHERITAGE: Podatkovni prostor za kulturnu baštinu”

Turska turistička tvrtka djeluje u svim područjima putovanja, turizma, sektora privatnog zrakoplovstva i bescarinskih usluga. Provodili su nekoliko projekata u području tehnologija analitike velikih količina podataka, sustava preporuka, metoda analiza teksta i algoritama dubokog učenja. Spajaju različite discipline, holističke koncepte u informatici, urbanizmu, studijama okoliša, turizmu i menadžmentu.

#Istraživači #Poduzetnici

Poljska tvrtka traži distributere za svoje proizvode na bazi kolostruma i traži nove sirovine u prirodnoj medicine, dodacima prehrani i kozmetici

Tvrtka traži partnere distributere za proizvode od kolostruma ili mogućnost lansiranja proizvoda pod brendom partnera. Osim toga, traži nove sirovine u području prirodne medicine, prirodnih dodataka prehrani i prirodnih sastojaka koji se mogu koristiti u dodacima prehrani i kozmetici.

#Poduzetnici

Talijanska tvrtka vodeća u tehnikama optičke mikroskopije super rezolucije, traži suradnju i partnerstva za proširenje svoje tehnologije u biološkim istraživanjima i kliničkim medicinskim poljima

Tvrtka je izdvojena iz jednog od najvažnijih instituta za tehnologiju istraživanja u Italiji pionirske nove tehnologije u području optičke mikroskopije super rezolucije. S više od 10 godina iskustva u istraživanju novih tehnika optičke mikroskopije, detektora i obrade slike, tvrtka ima za cilj proširiti kombinirano snimanje živih stanica u super rezoluciji s vremenski razlučnom spektroskopijom, u sve istraživačke laboratorije, bolnice i napredne medicinske centre.

#Poduzetnici

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju. 

X
Secured By miniOrange