Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Potraga za konzorcijskim partnerima - poziv HORIZON-CL5-2024-D5-01-05
- Eurostars Call 2024 – Reciklirane polimerne kuglice za betonske ploče
- Njemački veletrgovac traži nove dobavljače drvenih kutija i papirnatih vrećica za opremanje svojih prodajnih mjesta
- Njemački online trgovac traži visokokvalitetne usluge dizajnera slika i 3D vizualizacije proizvoda prema komercijalnom ugovoru

Potraga za konzorcijskim partnerima – poziv HORIZON-CL5-2024-D5-01-05

Tvrtka predlaže “Softverski definiranu platformu za razvoj aplikacija za vozila (MobiLib platforma)” koja pojednostavljuje signale u vozilu prethodnom obradom i šalje ih na razvojnu platformu neovisnu od vozila. Ova platforma pruža virtualno sučelje/radni prostor s korisnim alatima i bibliotekama otvorenog koda posebno dizajniranim za aplikacije mobilnosti.

#Istraživači #Poduzetnici

Eurostars Call 2024 – Reciklirane polimerne kuglice za betonske ploče

Tvrtka i istraživačka institucija iz Latvije traži partnera za projektnu prijavu na program Eurostars Call 2024. Cilj projekta je razvoj i proizvodnja kuglica od recikliranog polimera za ugradnju u betonske ploče. Partner treba imati iskustvo u razvoju polimernih kompozita. Uloga partnera bit će izrada, provedba i kontrola mjera zaštite okoliša u skladu s propisima EU. Razmotrit će se i druge mogućnosti suradnje.

#Istraživači #Poduzetnici

Njemački veletrgovac traži nove dobavljače drvenih kutija i papirnatih vrećica za opremanje svojih prodajnih mjesta

Njemački veletrgovac potrepštinama za kućne ljubimce traži nove dobavljače drvenih kutija i papirnatih vrećica za opremanje svojih izloga s grickalicama u maloprodajnim trgovinama. Želi stupiti u kontakt s dobavljačima, koji imaju proizvode dostupne u većim količinama, dobre kvalitete i po razumnoj cijeni.

#Poduzetnici

Njemački online trgovac traži visokokvalitetne usluge dizajnera slika i 3D vizualizacije proizvoda prema komercijalnom ugovoru

Njemački maloprodajni trgovac potrošačkim proizvodima u e-trgovini traži pružatelja usluga koji nudi visokokvalitetni dizajn slike kao i profesionalne usluge 3D renderiranja za vizualizaciju njihovog asortimana proizvoda. Traže se dobavljačke usluge.

#Poduzetnici

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange