Izdvojeni EEN profili za suradnju

- Traži se projektni partner za prijavu na Eurostars program. Inženjer/operater postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda želi  biti partner za razvoj pametnog sustava za kontrolu anaerobne digestije putem internetskog praćenja biometanskog potencijala.
- Slovenski istraživački institut traži konzorcij za Obzor Europa pod temom Suzbijanje antimikrobne rezistencije
- Danska trgovačka tvrtka koja trguje paletama traži proizvođače okvira za palete od reciklirane plastike
- Danski specijalizirani dizajnerski studio traži partnere za suradnju na svojim senzornim sobama za zdravstveni sektor

Traži se projektni partner za prijavu na Eurostars program. Inženjer/operater postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda želi  biti partner za razvoj pametnog sustava za kontrolu anaerobne digestije putem internetskog praćenja biometanskog potencijala.

Španjolska tvrtka, stručnjak za regulaciju i kontrolu glavnih bioloških procesa postrojenja za pročišćavanje vode traži tvrtke posvećene pružanju operativnih usluga i tehničke pomoći kod postrojenja za pročišćavanje vode, da se pridruže novoj EUROSTARS projektnoj prijavi usmjerenoj na razvoj online sustava za kontrolu anaerobne digestije putem internetskog praćenja biometanskog potencijala.

#istraživači #poduzetnici

 

Slovenski istraživački institut traži konzorcij za Obzor Europa pod temom Suzbijanje antimikrobne rezistencije

Slovenski istraživački institut razvio je brzu i visokoučinkovitu metodu za procjenu antibakterijskih aktivnosti i aktivnosti protiv biofilma, što je važno za procjenu novih antimikrobnih sredstava. Institut bi se želio integrirati u konzorcij kao partner na pozivu Obzor Europa pod temom HORIZON-JU-GH-EDCTP3-2024-01-04-dva stupnja ‘Suzbijanje antimikrobne rezistencije (AMR) kroz istraživanje i razvoj novih i postojećih antimikrobnih lijekova’. Institut ima veliko iskustvo u mikrobnoj biotehnologiji i mikrobiologiji hrane.

#istraživači #poduzetnici

 

Danska trgovačka tvrtka koja trguje paletama traži proizvođače okvira za palete od reciklirane plastike

Dansko trgovačko poduzeće zastupa i prodaje široki izbor plastičnih paleta kao alternativu standardnim drvenim paletama. Palete su prikladne za industrije u kojima postoje strogi higijenski uvjeti, poput prehrambene i farmaceutske industrije. Kako bi proširili asortiman, traže proizvođače paletnih okvira od reciklirane plastike.

#poduzetnici

 

Danski specijalizirani dizajnerski studio traži partnere za suradnju na svojim senzornim sobama za zdravstveni sektor

Danski dizajnerski studio specijaliziran je za izradu senzornih soba za zdravstveni sektor. Studio ima vrlo uspješno iskustvo s rađaonama, no rješenje je primjenjivo i u drugim područjima zdravstvenog sektora gdje su senzorni podražaji važni za rehabilitaciju. Traže partnere za suradnju, voditelje rađaona, distributere i organizacije zainteresirane za izradu senzornih prostora.

#poduzetnici

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

 

 

X
Secured By miniOrange