Izdvojeni EEN profili za suradnju

-[Interreg Next Med] Biostimulansi za mediteranske biljke. Francusko sveučilište, da bi oformilo konzorcij, traži malo i srednje poduzeće koje radi u području biostimulansa.
-Mađarska tvrtka za istraživanje i razvoj medicinskog softvera traži partnera sa klinike ili akademskog partnera u području istraživanja mikrobioma.

[Interreg Next Med] Biostimulansi za mediteranske biljke. Francusko sveučilište, da bi oformilo konzorcij, traži malo i srednje poduzeće koje radi u području biostimulansa.

Klimatske promjene dovode do povećanja učestalosti, intenziteta i trajanja stresnih razdoblja te prijete opstanku biljaka, ekosustava i uspješnosti usjeva, čime ugrožavaju floru i faunu, poljoprivredno tržište i cijeli maloprodajni ekosustav. Izazov je posebno izražen kod biljaka i usjeva u mediteranskom području. Ovaj projekt predlaže razvoj alata i strategija temeljenih na biostimulansima za poticanje otpornosti mediteranskih biljaka i usjeva.

#istraživači #poduzetnici

Mađarska tvrtka za istraživanje i razvoj medicinskog softvera traži partnera sa klinike ili akademskog partnera u području istraživanja mikrobioma.

Podnositelj zahtjeva je mađarska tvrtka za razvoj softvera/R&D, sa značajnim iskustvom u razvoju HealthTech rješenja. Cilj partnerstva je proširiti dijagnostičke mogućnosti i povećati učinkovitost terapije koju aplikacija pruža. Traže partnere koji ispunjavaju uvjete za zajedničku prijavu za europske istraživačke potpore u konzorciju.

#istraživači #poduzetnici

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange