Izdvojeni EEN profili za suradnju

-Traženje europskih medijskih kuća za suradničko partnerstvo: obogaćivanje platforme umjetne inteligencije raznolikim sadržajem i jezicima
- Francuski start-up traži koordinatora za EIC Transition
- Belgijska tvrtka traži proizvođača pocinčanih temeljnih vijaka.
- Austrijska IT-platforma traži partnere u konzorciju za sudjelovanje u IT-natječajima EU-institucija

Traženje europskih medijskih kuća za suradničko partnerstvo: obogaćivanje platforme umjetne inteligencije raznolikim sadržajem i jezicima

Projekt predlaže platformu poboljšanu umjetnom inteligencijom za revoluciju u europskim medijima. Cilj je organizirati goleme arhive kulturnog, povijesnog i umjetničkog sadržaja korištenjem umjetne inteligencije, što podupire obrazovanje i zabavu. Uz napredne alate za navigaciju sadržajem i prilagodbu, platforma određuje prioritete sukladno korisničkom iskustvu te poštuje europske vrijednosti i propise. Suradnja s medijskim kućama i iterativni razvoj, osiguravaju pouzdanost i zadovoljstvo korisnika, poštujući GDPR i pravila o autorskim pravima.

#istraživači #poduzetnici

Francuski start-up traži koordinatora za EIC Transition

Francuski start-up je razvio vlasničke stanične linije za bioprodukciju koje precizno kontroliraju glikozilaciju, a koja se koristi za dizajniranje terapeutika antitijela s superiornom funkcijom. Glavni cilj je sprječavanje otpornosti pacijenata na liječenje autoimunih bolesti. Traže partnere za EIC Transition.

#istraživači #poduzetnici

Belgijska tvrtka traži proizvođača pocinčanih temeljnih vijaka.

Belgijska tvrtka koja se bavi montažom solarnih čeličnih konstrukcija, traži proizvođača pocinčanih temeljnih vijaka. Tvrtka je specijalizirana za sustave prizemne montaže i fotonaponska sjenila, te projektira, proizvodi i instalira vlastite sustave, čime jamči kontrolu proizvoda. Prema dobavljačkom ugovoru, partner mora biti u mogućnosti osigurati do 30.000 komada pocinčanih temeljnih vijaka godišnje.

#poduzetnici

Austrijska IT-platforma traži partnere u konzorciju za sudjelovanje u IT-natječajima EU-institucija

Austrijska IT-platforma namjerava proširiti svoje područje djelovanja na natječaje za IT-usluge koje raspisuju institucije EU-a. Stoga traži kompetentne partnerske organizacije s ciljem uspostavljanja strateških saveza i formiranja čvrstih konzorcija sposobnih da se uspješno natječu na tržištu EU natječaja. Traženi profil partnera: angažman u digitalnim projektima, stručnost u IT savjetovanju, uspjeh na EU natječajima. Misija je uspostaviti strateške saveze s organizacijama, formirajući snažne konzorcije za snalaženje i postizanje uspjeha na EU tržištu natječaja za IT usluge.

#poduzetnici

 

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas putem kontakt forme, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek, kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange