IZDVOJENI EEN PROFILI ZA SURADNJU

- H2020-LC-SC3-EE-9-2018-2019: traži se partner na projektu za evaluaciju alata za financiranje projekata energetske učinkovitosti - Aplikacije za spajanje sa IoT sustavima (eng. Internet of things) - Španjolska tvrtka nudi usluge distribucije zamrznutih pekarskih proizvoda/slastica - Londonska tvrtka traži partnere za proizvodnju tiskanih i rezanih tkanina koristeći tehniku sublimacije i laserskog tiska - Audiovizualna tvrtka traži tehničkog partnera s iskustvom u razvoju softvera za robotske kamere - Traže se dobavljači sjemenki suncokreta - Mađarska tvrtka, specijalizirana za distribuciju medicinskih proizvoda i dodataka prehrani za posebne medicinske svrhe, je u potrazi za proizvodima koji će upotpuniti postojeći asortiman - Srpska tvrtka, specijalizirana za veleprodaju elektroničke opreme, nudi usluge posredovanja u trgovini

H2020-LC-SC3-EE-9-2018-2019: traži se partner na projektu za evaluaciju alata za financiranje projekata energetske učinkovitosti

MSP iz Bugarske, zajedno s partnerima iz Norveške, Belgije i Portugala, priprema projektni prijedlog za poziv H2020-LC-SC3-EE-9-2018-2019 „Inovativno financiranje za investicije u energetsku učinkovitost“. Partneri će razviti alat i dati ga na korištenje za evaluaciju i financiranje projekata vezanih uz energetsku učinkovitost. Projekt se temelji na već postojećem financijskom alatu koji će se prilagoditi krajnjim korisnicima. Traži se iskusni voditelj projekta u okviru programa Obzor2020 i banka za procjenu učinkovitosti alata.

 

Aplikacije za spajanje sa IoT sustavima (eng. Internet of things)

Nizozemska telekomunikacijska tvrtka s bežičnom tehnologijom (LoRa) i LTE (4G), kategorija M1 (LTE-M), je zainteresirana za podržavanje novih IoT aplikacija uz uporabu LoRa i LTE-M tehnologija. Tvrtka je u potrazi za partnerom za razvoj inovacije kako bi potrošačima ponudili rješenje za povezivanje sa svojim najbližima i najdražima (kao što su ljubimci ili imovina). Traži se komercijalni ugovor s tehničkom podrškom.

 

Španjolska tvrtka nudi usluge distribucije zamrznutih pekarskih proizvoda/slastica

Španjolska tvrtka nudi usluge distribucije pekarskih proizvoda/slastica te traži dobavljače u Francuskoj, Italiji, Poljskoj, Belgiji i Portugalu te ostalim zemljama.

 

Londonska tvrtka traži partnere za proizvodnju tiskanih i rezanih tkanina koristeći tehniku sublimacije i laserskog tiska

Londonska tvrtka, specijalizirana za proizvodnju kišobrana s više od 200 godina iskustva te koja surađuje s vrhunskim dizajnerima, traži ugovor o proizvodnji za tisak tehnikom prijenosa boje na tkaninu i laserskog rezanja panela za kišobrane.

 

Audiovizualna tvrtka traži tehničkog partnera s iskustvom u razvoju softvera za robotske kamere

Njemačko-španjolski MSP, s dugogodišnjim iskustvom na audiovizualnom tržištu, traži tehničkog partnera s ciljem suradnje u razvoju novog proizvoda za  produkciju audiovizualnih događaja uz korištenje robotskih kamera. Traži se ugovor o tehničkoj suradnji. Partner bi trebao imati iskustva u razvoju softvera aplikacije za razmjenu podataka između audiovizualnih uređaja i robotskih kamera.

 

Traže se dobavljači sjemenki suncokreta

Tvrtka iz Velike Britanije, specijalizirana u trgovanju poljoprivrednim proizvodima, traži dobavljače sjemenki suncokreta i sačme suncokreta Tvrtka posjeduje urede u Londonu i posluje u Dubaiju s glavnim klijentima iz područja Srednjeg Istoka, Afrike i Azije.

 

Mađarska tvrtka, specijalizirana za distribuciju medicinskih proizvoda i dodataka prehrani za posebne medicinske svrhe, je u potrazi za proizvodima koji će upotpuniti postojeći asortiman

MSP iz Mađarske, koje se bavi distribucijom proizvoda vezanih uz zdravlje (medicinski proizvodi, dodaci prehrani), je otvoreno za različite mogućnosti suradnje temeljene na uslugama posredovanja u trgovini. Tvrtka traži nove proizvode kako bi proširila postojeći asortiman, posebice nutraceutskim i medicinskim proizvodima. Tvrtka traži partnere iz Europske Unije i Švicarske.

 

Srpska tvrtka, specijalizirana za veleprodaju elektroničke opreme, nudi usluge posredovanja u trgovini

Tvrtka za veleprodaju elektroničke opreme, s više od 20 godina iskustva i širokom mrežom klijenata, nudi usluge posredovanja u trgovini tvrtkama zainteresiranima za srpsko tržište. Potencijalni partneri trebaju biti proizvođači ili distributeri elektroničke ili rasvjetne opreme, malih kućanskih aparata ili sličnih proizvoda. Traži se ugovor o trgovinskom zastupanju i ugovor o distribuciji.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju s nekom od tvrtki koje su u potrazi za potencijalnim partnerima, kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili da Vaš iskaz interesa bude direktno upućen tvrtkama koje su zainteresirane za suradnju.

X
Secured By miniOrange